tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #21 Erenla dedi: İyi ki Afganistan da falan doğmamışız gene Genişletmek için tıkla... Evet... Evet... MuhammedA dedi: Norveç'te bir Avrupa ülkesi. Genişletmek için tıkla... :/ evet.
Erenla dedi: İyi ki Afganistan da falan doğmamışız gene Genişletmek için tıkla... Evet... Evet... MuhammedA dedi: Norveç'te bir Avrupa ülkesi. Genişletmek için tıkla... :/ evet.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #22 Kalk, ye, ülkenin haline bak ve ağla, dışarı çık, laptop almak iste, fiyatlara bak, y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅa̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅrdį̸͉͎ͫ̄͠m̄̃̏ͬ͒ͥ, uyu, Tekrarla.
Kalk, ye, ülkenin haline bak ve ağla, dışarı çık, laptop almak iste, fiyatlara bak, y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅa̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅrdį̸͉͎ͫ̄͠m̄̃̏ͬ͒ͥ, uyu, Tekrarla.
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 16 Ağustos 2021 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #24 Yaşadıklarıma ve ülkeye bakıp bunu dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yaşadıklarıma ve ülkeye bakıp bunu dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #25 MuhammedA dedi: Yaşadıklarıma ve ülkeye bakıp bunu dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende.
MuhammedA dedi: Yaşadıklarıma ve ülkeye bakıp bunu dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende.
vavavaisvavaosas Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #26 KİMse kim dedi: Dışarı çık, arkadaşlarla takıl, eve gel, PC'ye otur, arkadaşlarla oyun oyna bu kadar. Okullar açıkken aralarında ders çalışta var ya da sınavım varsa. Genişletmek için tıkla... LGS denen lanet var laneti bozmak için napılabilir. MuhammedA dedi: Hayaller: Avrupa. Hayatlar: Türkiye. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir Excalibur'umuz olmadı. Son düzenleme: 16 Ağustos 2021
KİMse kim dedi: Dışarı çık, arkadaşlarla takıl, eve gel, PC'ye otur, arkadaşlarla oyun oyna bu kadar. Okullar açıkken aralarında ders çalışta var ya da sınavım varsa. Genişletmek için tıkla... LGS denen lanet var laneti bozmak için napılabilir. MuhammedA dedi: Hayaller: Avrupa. Hayatlar: Türkiye. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir Excalibur'umuz olmadı.
K KİMse kim Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 341 Çözümler 4 Yer Bursa 17 Ağustos 2021 #27 vavavaisvavaosas dedi: LGS denen lanet var laneti bozmak için napılabilir. Maalesef bir Excalibur'umuz olmadı. Genişletmek için tıkla... O sınav benim için sorun değil asıl sorun annem o kadar ders çalıştırdı ki PC'nin başına oturamadım.
vavavaisvavaosas dedi: LGS denen lanet var laneti bozmak için napılabilir. Maalesef bir Excalibur'umuz olmadı. Genişletmek için tıkla... O sınav benim için sorun değil asıl sorun annem o kadar ders çalıştırdı ki PC'nin başına oturamadım.