Hayatınızda aldığınız en iyi tavsiyeler

Bilgisayarım kötü ve çoğu oyunu kaldırmıyorken GTA 5 bedava olmuştu Epic Games'te ben almayacaktım bir arkadaşım al falan demişti onun sayesinde şuan GTA 5 oynuyorum severek.

Tavsiye değil ama kural olarak 21 gün kuralı mı neydi bir şeye alışkanlık kazanma/bir alışkanlığı bırakma süresi olarak okumuştum.

Bilgisayarım kötü ve çoğu oyunu kaldırmıyorken GTA 5 bedava olmuştu Epic Games'te ben almayacaktım bir arkadaşım al falan demişti onun sayesinde şuan GTA 5 oynuyorum severek.
Ben de senin gibi almıştım. Bilgisayarım kötü olduğu zaman bedava verilmişti, abim de "al, ileride iyi bilgisayarın olursa oynarsın" demişti. Şimdi var ama indirmeye üşeniyorum 12 Saatte iner diyor.

Karmaşık bir ayar yaparken anlık heyecana gelme, adım adım git. Eski haline getirmek 50 kat daha zaman harcarsın.

Ben de senin gibi almıştım. Bilgisayarım kötü olduğu zaman bedava verilmişti, abim de "al, ileride iyi bilgisayarın olursa oynarsın" demişti. Şimdi var ama indirmeye üşeniyorum 12 Saatte iner diyor.
Çok şanslıyız bence premium editionu bedavaya aldık ve bence indir çok güzel gece bilgisayarı kapatmayıp indirmeyi başlatabilirsin.Ben hikaye modunu oynuyorum türkçe yama ile çok eğlenceli.

Ders çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…