B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 26 Mart 2021 #21 5 TL'lik cam şişede su aldığım an ve o esnada karşımda 1,50 TL'ye daha büyük su satılıyor olması.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #22 Dedemin vefatıydı sanırım. 1 ay oldu. Huzur içinde yat güzel insan
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 26 Mart 2021 #23 Köpeğim kanlı sıçınca.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Mart 2021 #24 Dışardan sert gözüküp, içinde naif bir insan olarak bir çok konuya üzülmüşlüğüm olmuştur. En çok en az diye nitelendiremiyorum.
Dışardan sert gözüküp, içinde naif bir insan olarak bir çok konuya üzülmüşlüğüm olmuştur. En çok en az diye nitelendiremiyorum.
GoofBro Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 558 Çözümler 2 26 Mart 2021 #25 Komşumuzun oğlunun uçak eğitimi aldığı uçağın otoban kenarına düşmesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GoofBro dedi: Komşumuzun oğlunun uçak eğitimi aldığı uçağın otoban kenarına düşmesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kazadan sonra öldü.
Komşumuzun oğlunun uçak eğitimi aldığı uçağın otoban kenarına düşmesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GoofBro dedi: Komşumuzun oğlunun uçak eğitimi aldığı uçağın otoban kenarına düşmesi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu kazadan sonra öldü.
muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 26 Mart 2021 #27 Facebook hesabımı çaldırdığım an. Bir Minecraft Premium uğruna.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 26 Mart 2021 #28 Sınıfta kalmanın bile zor olduğu ülkede biraz çalışıp gayet geçebilecek zamanım var iken, kendimin başarabileceğine inanamayıp sınıfta kalmayı yeğlemek. Ve sonuçlarına katlanamayıp ağlamak.
Sınıfta kalmanın bile zor olduğu ülkede biraz çalışıp gayet geçebilecek zamanım var iken, kendimin başarabileceğine inanamayıp sınıfta kalmayı yeğlemek. Ve sonuçlarına katlanamayıp ağlamak.
zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #29 348606 dedi: Cenk Hoca'nın karısıyla 1 yıl cinsel ilişkiye girememesi. "1 yıl anasını satayum yav. Cinsel ilişkiye bile giremedim." Genişletmek için tıkla... Yalnız o cenk hoca değil.
348606 dedi: Cenk Hoca'nın karısıyla 1 yıl cinsel ilişkiye girememesi. "1 yıl anasını satayum yav. Cinsel ilişkiye bile giremedim." Genişletmek için tıkla... Yalnız o cenk hoca değil.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 26 Mart 2021 #30 6 yıl boyunca her gün yazdığım günlüğümü denize düşürdüm.