Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 27 Mart 2021 #51 Fur1907kan dedi: Hayatınızda en çok üzüldüğünüz an neydi? Genişletmek için tıkla... Küçükken tanıdığım uzaktan akrabam, beni çok seven, eğlendiren, güldüren, sevmeyi öğreten ve en önemlisi hayvanları sevdiren bir insanın vefat etmiş olması sanırım. Keşke şimdi yanım da olsa da gene beraber eğlensek, gülsek, hayvanları sevsek.
Fur1907kan dedi: Hayatınızda en çok üzüldüğünüz an neydi? Genişletmek için tıkla... Küçükken tanıdığım uzaktan akrabam, beni çok seven, eğlendiren, güldüren, sevmeyi öğreten ve en önemlisi hayvanları sevdiren bir insanın vefat etmiş olması sanırım. Keşke şimdi yanım da olsa da gene beraber eğlensek, gülsek, hayvanları sevsek.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 27 Mart 2021 #52 Kendimi dile getiremediğim ve haklı olup kendimi açıklayamayıp sinirden kudurduğum 4-5 anım var. Onlar.
Kendimi dile getiremediğim ve haklı olup kendimi açıklayamayıp sinirden kudurduğum 4-5 anım var. Onlar.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 27 Mart 2021 #53 Heroxira1 dedi: Kendimi dile getiremediğim ve haklı olup kendimi açıklayamayıp sinirden kudurduğum 4-5 anım var. Onlar. Genişletmek için tıkla... Ben dile getirebiliyorum ama birden ağlamaya başlıyorum ortada ağlanılacak hal olmasa bile.
Heroxira1 dedi: Kendimi dile getiremediğim ve haklı olup kendimi açıklayamayıp sinirden kudurduğum 4-5 anım var. Onlar. Genişletmek için tıkla... Ben dile getirebiliyorum ama birden ağlamaya başlıyorum ortada ağlanılacak hal olmasa bile.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 27 Mart 2021 #54 ZeroTw02 dedi: Ben dile getirebiliyorum ama birden ağlamaya başlıyorum ortada ağlanılacak hal olmasa bile. Genişletmek için tıkla... Ben sinirden ağlıyorum üzüldüm zannedip hak veriyorlar, ağlayana hak verdiklerini görünce daha da sinirleniyorum.
ZeroTw02 dedi: Ben dile getirebiliyorum ama birden ağlamaya başlıyorum ortada ağlanılacak hal olmasa bile. Genişletmek için tıkla... Ben sinirden ağlıyorum üzüldüm zannedip hak veriyorlar, ağlayana hak verdiklerini görünce daha da sinirleniyorum.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 27 Mart 2021 #55 Heroxira1 dedi: Ben sinirden ağlıyorum üzüldüm zannedip hak veriyorlar, ağlayana hak verdiklerini görünce daha da sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bırakın hak vermeyi suçlu olduğun için ağlıyorsun diyorlar.
Heroxira1 dedi: Ben sinirden ağlıyorum üzüldüm zannedip hak veriyorlar, ağlayana hak verdiklerini görünce daha da sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bırakın hak vermeyi suçlu olduğun için ağlıyorsun diyorlar.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 895 Çözümler 2 27 Mart 2021 #56 ZeroTw02 dedi: Bende bırakın hak vermeyi suçlu olduğun için ağlıyorsun diyorlar. Genişletmek için tıkla... Olayın olduğu duruma bağlı, olayın olduğu an ise ayrı, olduktan sonrası ise ayrı, olmadan öncesi de ayrı.
ZeroTw02 dedi: Bende bırakın hak vermeyi suçlu olduğun için ağlıyorsun diyorlar. Genişletmek için tıkla... Olayın olduğu duruma bağlı, olayın olduğu an ise ayrı, olduktan sonrası ise ayrı, olmadan öncesi de ayrı.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 27 Mart 2021 #57 Annemin böbrek hastası ve babamın 2 ayakta damar tıkanlığını öğrendiğim an.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 27 Mart 2021 #58 Matematikten 87 aldığım an.
2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 27 Mart 2021 #59 4 Yaşında babam vefat etti, o zaman küçüktüm anlayamadım üzülmedim. Şimdi aklıma geldikçe ona üzülürüm bir tek.
4 Yaşında babam vefat etti, o zaman küçüktüm anlayamadım üzülmedim. Şimdi aklıma geldikçe ona üzülürüm bir tek.
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 27 Mart 2021 #60 kaisra dedi: Matematikten 53 almak. Genişletmek için tıkla... tek derdin bu olsun be AAAkopekAAA dedi: 2.5 yıllık ilişkimin bittiği an galiba. Genişletmek için tıkla... 382019 dedi: Ailemin bana Discord'u yasakladığı an. (Neden bilmiyorum ama bir gün yasakladı işte.) Genişletmek için tıkla... Derde bak be yaktın çiğerimizi gece gece kral
kaisra dedi: Matematikten 53 almak. Genişletmek için tıkla... tek derdin bu olsun be AAAkopekAAA dedi: 2.5 yıllık ilişkimin bittiği an galiba. Genişletmek için tıkla... 382019 dedi: Ailemin bana Discord'u yasakladığı an. (Neden bilmiyorum ama bir gün yasakladı işte.) Genişletmek için tıkla... Derde bak be yaktın çiğerimizi gece gece kral