TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ağustos 2020 #11 Acaba arkadaş bu bilgiyi ne yapacak? Merak ettim. Bu arada tavuk sayılıyorsa yedim.
Stunter36 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Ağustos 2020 #12 cihat akraza dedi: Böyle soruları nereden duyuyorsunuz ve neden düşünüyorsunuz gerçekten merak ettim. Genişletmek için tıkla... (!) Bunlar hep amerikanın oyunları bizi alt etmek için bilgi topluyorlar, ne yediklerimizi öğreniyorlar. (!)
cihat akraza dedi: Böyle soruları nereden duyuyorsunuz ve neden düşünüyorsunuz gerçekten merak ettim. Genişletmek için tıkla... (!) Bunlar hep amerikanın oyunları bizi alt etmek için bilgi topluyorlar, ne yediklerimizi öğreniyorlar. (!)
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 11 Ağustos 2020 #13 O şekilde değil cahilmişim tavuktan bahsetmedim. Güvercin gibi kuş. KeyN_N dedi: Napıcaksın bu bilgiyi? İlla söyle diyorsan hayır. Genişletmek için tıkla... Niye sinirlendin boşa. Burası bizim eğlenmek sorunlarımızı sormak bazı şeyleri tartışmak için kullandığımız bir platform.
O şekilde değil cahilmişim tavuktan bahsetmedim. Güvercin gibi kuş. KeyN_N dedi: Napıcaksın bu bilgiyi? İlla söyle diyorsan hayır. Genişletmek için tıkla... Niye sinirlendin boşa. Burası bizim eğlenmek sorunlarımızı sormak bazı şeyleri tartışmak için kullandığımız bir platform.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 11 Ağustos 2020 #14 Av sezonunda bir tanıdığımız keklik avlamıştı zamanında 2-3 sene öncesiydi sanırım. Normalde av işlerine karşıyım fakat yemeği yapıp davet etmişlerdi. Güzel bir tadı var keklik etinin fakat vurulmasından şahsen hoşlanmıyorum.
Av sezonunda bir tanıdığımız keklik avlamıştı zamanında 2-3 sene öncesiydi sanırım. Normalde av işlerine karşıyım fakat yemeği yapıp davet etmişlerdi. Güzel bir tadı var keklik etinin fakat vurulmasından şahsen hoşlanmıyorum.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 11 Ağustos 2020 #15 ı love you dedi: O şekilde değil cahilmişim tavuktan bahsetmedim. Niye sinirlendin boşa. Burası bizim eğlenmek sorunlarımızı sormak bazı şeyleri tartışmak için kullandığımız bir platform. Genişletmek için tıkla...
ı love you dedi: O şekilde değil cahilmişim tavuktan bahsetmedim. Niye sinirlendin boşa. Burası bizim eğlenmek sorunlarımızı sormak bazı şeyleri tartışmak için kullandığımız bir platform. Genişletmek için tıkla...
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.900 Çözümler 24 Yer Antalya 11 Ağustos 2020 #16 ı love you dedi: O şekilde değil cahilmişim tavuktan bahsetmedim. Güvercin gibi kuş. Niye sinirlendin boşa. Burası bizim eğlenmek sorunlarımızı sormak bazı şeyleri tartışmak için kullandığımız bir platform. Genişletmek için tıkla... Tamam eğlenebilirsiniz de forumda çok daha önemli konular varken ne bileyim 'Kim kuş yemiş acaba' gibi konular sıkıyor.
ı love you dedi: O şekilde değil cahilmişim tavuktan bahsetmedim. Güvercin gibi kuş. Niye sinirlendin boşa. Burası bizim eğlenmek sorunlarımızı sormak bazı şeyleri tartışmak için kullandığımız bir platform. Genişletmek için tıkla... Tamam eğlenebilirsiniz de forumda çok daha önemli konular varken ne bileyim 'Kim kuş yemiş acaba' gibi konular sıkıyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Ağustos 2020 #17 cihat akraza dedi: Böyle soruları nereden duyuyorsunuz ve neden düşünüyorsunuz gerçekten merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sırf konu açabilmek için.
cihat akraza dedi: Böyle soruları nereden duyuyorsunuz ve neden düşünüyorsunuz gerçekten merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sırf konu açabilmek için.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #18 Her kuşun eti yenmez.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 11 Ağustos 2020 #19 KeyN_N dedi: Tamam eğlenebilirsiniz de forumda çok daha önemli konular varken ne bileyim 'Kim kuş yemiş acaba' gibi konular sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Herkesin zevkleri tartışılır. Bakın mesela bazıları gayet normal şekilde cevaplamış.
KeyN_N dedi: Tamam eğlenebilirsiniz de forumda çok daha önemli konular varken ne bileyim 'Kim kuş yemiş acaba' gibi konular sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Herkesin zevkleri tartışılır. Bakın mesela bazıları gayet normal şekilde cevaplamış.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 11 Ağustos 2020 #20 Ucuz tavuk döner çok yedim, içinde martı kesin vardır.