Hayatınızda kaç oyun bitirdiniz?

Hiç oyun bitirmedim! Çünkü oyun oynamadığım için çoğu oyuna hiç başlamadım.

GTA serisi (GTA 1 ve 2 hariç)
Hitman serisi (En son çıkan III hariç)
Assassin's Creed II
Battlefield 3
Call of Duty 1
Mafia serisi (III hariç)
....
Daha aklıma gelmeyenler var.

İlk bitirdiğim oyun GTA 5 sonra GTA Vice City, biraz da GTA San Andreas bitirdim sayılır. Bu kadar.

Yazacağım ama gerçekten inanılmayacak, 6 yaşımdan beri laptobumda kaç tane oyun bitirdim bilmiyorum belki adını duymadığınız oyunlar bile sayacağım bu sadece çeyreği diyebilirim daha yeni bu yıl oyun oynamayı yavaş yavaş bırakıyorum.

COD Serisi (Advanced Warfare, Black Ops 3) Dahil değil.
GTA Serisi
BF Serisi ( 5 ve Hardline dışında)
Mafıa I II III
Max Payne 1 2 3
Assasins Creed Serisi ( Origins, Unity , Valhalla) Dışında
NFS Most Wanted 1-2 , Hot Pursiut, UG 1-2
The Godfather
Far Cry (1 ve Primal) Dışında
Skyrim
I Am Alive
Crysis 2
L.A Noire
Spec Ops The Line
Heavy Rain
Prince Of Persia
Metal Gear Solid (Guns Of the Patriot) Dışında
Postal 2
Spider Man serisi
X-Men Wolverine
Ryse Son Of Rome

Daha uzatmayayım aklıma kazınan oyunlar bunlar tüm sahnelerini bilir hatırlarım say say bitmez çeyreği bile olmadı ama neyse

Ryse: Son of Rome'yi alacağım da nasıl oyun ve Unity şu an bugdan arınmış bir şekilde oynamanı tavsiye ederim. Ben Unity'i ilk çıktığı hafta oynamıştım. Hayatımda ilk kez bir oyunda yeter artık dedim.

Mass Effect serisi.
Dragon Age Origins.
GTA serisi (1 2 hariç)
Assassin Creed serisi.
Bishock serisi.
Fallout NW.
NFS MW.
Witcher 2 3
Far Cry 3 4 Primal.
Call of Duty serisi
Batman Arkham 1 2 3
Dishonored 1 2
Skyrim.

Ryse Son Of Rome biraz kısa olsa bile oynanması gereken oyunlardan bir tanesi tabi eski çağ kılıç kalkan seviyorsanız sizi bağlayacaktır yapacağınız kombolarla zevk alacağınızdan eminim.

Unity için daha oynamamayı düşünüyorum benim için vakit kaybı oyun oynamayıda bıraktım sayılır çünkü oynayacağım oyun kalmadı piyasada adam akıllı hepsini sömürüp bitirdim.

Bende şu an 250+ oyun bitirdim emin ol ki daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…