Hayatınızda kaç sevgiliniz oldu?

Hiç olmadı şu ana kadar sevenim çok olmuştur ama açılamamışlardır az çok kafamda biliyorum göz göze geldiğim sınıftan kızlar oldu ortaokulda lise de

Hiç olmadı şu ana kadar. Yeni okulumda sessiz çocuk rolüyle bir şeyler yapabileceğimi umuyorum.
Ben şu ana kadar hep bu tipte biriyim ama bilerek değil. Okula bu yıl yalnız başıma oturduğum çok oldu ama biri gelip konuşmadı. Sadece biri geldi oda kıyafetim bir dizi karakterine aitti, sadece onu sordu gitti. Umarım sen şanslı olursun.

Tabii ki de ''sıfır''. Ne beklerdiniz ki. Karşı taraftan hiç bir şekilde (normal bir arkadaşlık olsa bile) yüz bulamıyorum. Sürekli kendime soruyorum ''acaba hatayı nerede yapıyorum'' ancak kendime baktığımda bir hata bulamıyorum genelde. Bir süre daha olacağını düşünmüyorum. Gerçek sevginin neredeyse yok olduğunu düşünüyorum. Kafa dengi bulana ve içime sinip bulana kadar devam. Neredeyse hiç dostum olmadı. Gelen geçen içimizden geçti, yıprattı. Şu anda bu diyeceklerim biraz ağır olacak ama ''Cenazemizi kaldıracak 4 kişi bile yok.''

Her geçen gün @Ülküsüz hocamın dediği şeyi daha çok anlıyorum: ''Zirve tek kişiliktir''

2 tane oldu, ikisi de 1 ay falan süren boş ilişkilerdi. Halbuki ben ciddi düşünüyordum. En son ki hâlâ peşimde dolanıyor, orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…