Ana okulunda oyun hamurundan bir şeyler yapıyormuşuz. Bende bir adam yapmışım. Ama sıkıntı şu adamın cinsel organınıda yapmışım. Öğretmen sorunca da söylemişim burasını yaptım diye.
5. sınıfta arkadaşlarla konuşurken o zamanlar sistemleri daha tam bilmiyorum şey demiştim bende GTX960 vardı arkadaşımda 1080Tİ vardı bende benimki daha güçlü dursun diye kafadan bişeler sallamıştır ASUS Nvidia Msi Geforce GTX960Tİ SLİ 128GB OC FOUNDERS EDİTİON.
7. sınıfımda misafirliğe gitmiştik ben kime gidiyoruz bilmiyorum tabii annemler götürüyor beni de yemek var diye gidiyorum bende sonra dedim ki rehberlik hocaları hiçbir şey yapmıyorlar kadın rehberlik hocası çıkmıştı gece 3'e kadar ağlamıştım.
İşe yeni başlamışım. Departman müdürüyle sohbetimizde "Giresunlu insanlara hep mesafeli davranırım. Şans mi bilmiyorum ama pek iyi anlaşamıyoruz Giresunlu arkadaşlarla." demiştim. Müdür de ben de Giresunluyum demişti.
Uzun zaman önce sosyal bilgiler öğretmenime sınav esnasında baba demiştim. Hala utanırım. Kucağına alıp bana Iron Man ya da Tony demeyi de ihmal etmezdi kendisi.