Hayatınızda yaptığınız en utanç verici şey

Neden böyle konular açıyorsunuz? .

Uzun zaman önce sosyal bilgiler öğretmenime sınav esnasında baba demiştim. Hala utanırım. Kucağına alıp bana Iron Man ya da tony demeyi de ihmal etmezdi kendisi. .

Vallahi kardeşim internette aratmıştım baktım açmışlar bende açayım dedim komik geldi hala da komik bence. Ayrıca insanların neler yaşadığını dinlemek benim hoşuma gidiyor.
Not: Bende öğretmenlerime 1'ya da 2 kere baba demiştim (tahminen 1 kere dedim)

Ya 6. ya da 7. sınıftayım bütün okul salonda toplandık slayt falan gösterecekler. Sahneye koltuk yerinden baktığında direkt karşı duvarda ortası boşluk oradan arkaya gidebiliyorsun kolaylıkla. Eğer projeksiyon için o beyaz perdeyi indirirsen orayı alt taraftan bir miktar boşluk kalacak şekilde kapatıyor. Ben de o gün en öne gelmiştim arkadaşlarla, teneffüste erken gelip kapmıştık. Hocalar, önde oturduğumuz için bizden birkaç sandalye istediler arka taraftan. Ondan sonra tamam dedik alacağız. Ben o an ne düşündüm bilmiyorum sahneye çıktım direkt koştum altından kayarım dedim, aslında gayet iyi de kaydım ancak kafamı eğmemişim GÜM! diye bir vurdum kafayı sonra hemen bir şey olmamış gibi altından geçtim aldım sandalyeyi getirdim. Sonra hoca dedi "Oğlum yavaş olsana!" dedim hocam sıkıntı yok,o an durumu atlatmaya çalışıyorum bir şey olmamış gibi, ondan sonra oturduk izledik işte.. O günün devamını hiç hatırlamıyorum.

Aynı şeye çok benzer bir şey de benim başıma gelmişti.8.sınıftaki Türkçe öğretmenimize ben de sınıfın ortasında anne demiştim. Baya gülüşmüştük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…