Hayatınızda yaptığınız en utanç verici şey

Ögretmenim soru sorunca kekelemiştim herkes gülmüştü .

Sevgilimi aldattım ve o onu öğrendiğinde teneffüste tam okulun ortasında "O beni aldatıyor" diye bağırdı.

Aldatmamın sebebi o beni aldatıp ayrılmıştı sonra geldi yalvara yalvara, barıştık. Sonra ben de intikam almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokulda tuvalette ayakta işerken yanlışlıkla aynı zamanda pantolonuma dışkılamıştım. Sorun şu ki temizlemeyip üstüne oturmuştum. Tüm gün boyunca sınıf çok kötü kokuyordu.

Derse yetişmeye çalışıyordum bugün. 2 dakika falan gecikmiştim, öğretmen de sınıfa erkenden gelen tiplerden. İşte hızlı hızlı yürürken koridorda biri suratıma kapı açtı. Duramayıp tüm gövdemle kapıya çarptım. Hiç istifimi bozmadan devam ettim sonra, kapıyı açan kişinin ne düşündüğünü merak ediyorum Bayağı paldır küldür ses çıktı.

Futbolla aram olmadığı için topa vururken düşmüştüm. Herkes gülmüştü, dalga geçmişti. O günden beri takım oyunu olan hiç bir şeyi oynamadım. Biraz eziğim.

Türk okul kuralıdır futbol oynayamayanın arkadaş edinememesi.

Haklı bir yorum gerçekten. O zaman 1-2 arkadaşım vardı onlar için oynuyordum. Onlar da bırakıp gitti zaten. Senelerdir yalnızım. İlkokuldan beri yakın arkadaşlarım dışında kimseyle 10 dakikadan fazla diyaloğum yok. Hayır boyum var tipim var o konuda problem yok. Ama özgüven 0, cesaret (diyalog konusunda) 0. Nedense bilmem yazmak istedim. Belki ergenlik dersiniz ama o yüzden değil. Sanırım benim yapım bozuk. Hep arka planda kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…