Hayatınızdaki en komik an nedir?

Makaleler
1
Hayatınızdaki en komik anı veya komik bir anınızı anlatabilirsiniz.
4 sene kadar önce arkadaşlarımla harabe bir evin kalan üç beş parça camına taş atıyorduk, etrafta da kimse yok. Arkadaşım taşı attı ve cam büyük bir şangırtıyla aşağı indi. Biz koşmaya başladık ama taşı atan arkadaşım "Etrafta kimse yok, niye kaçıyorsunuz? Korkak mısınız?" gibi bağırdı arkamızdan. Biz uzaklaşmaya devam ettik. O hala yürüyordu. Biz de yorulup tempoyu düşürmüştük ki arkadan bir feryat koptu. Yola baktığımda bir adam tehditle parmağını sallayarak kamyonetle arkadaşımın arkasından geliyordu. Kafamı çevirdiğimde diğer arkadaşlarım yoktu. Gülmekten koşamadım. Zar zor bakkala girip kurtulmuştum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu herkese anlatmam!

Geçen sene Almanya Brühl'de Phantasialand adlı lunaparkta kızlar tuvaletine girmiştim istemeden. :p

Kapıda erkek ve kız şeklinde yazıyordu ama lavabosu karma olduğu için için erkekler kapısından girip kızlar tuvaletine geçmişim, farkında değilim. :p Kuzenim söyledi, öyle anladım. Çok güldüm ama çok da utandım.

Bunu herkese anlatmam!

Geçen sene Almanya Brühl'de Phantasialand adlı lunaparkta kızlar tuvaletine girmiştim istemeden. :p

Kapıda erkek ve kız şeklinde yazıyordu ama lavabosu karma olduğu için için erkekler kapısından girip kızlar tuvaletine geçmişim, farkında değilim. :p Kuzenim söyledi, öyle anladım. Çok güldüm ama çok da utandım.
Herkese anlatmadığınız anınızı konumuzda anlattığınız için size minnettarım. 😁

35 yıl falan önce ilkokulun girişinde her gün inip çıktığım bir merdiven vardı, yaklaşık 300 basamaklıydı, bayağı yüksekti. Oradan inerken daha ilk basamakta kayıp aşağı yuvarlanmaya başladım. 300 basamağı sırtımda yaklaşık 7 kiloluk çantayla yuvarlandıktan sonra doğrulup eve yürümeye başladım. Yolun kenarında 2 tane taş vardı, tam belime gelen. İkisine de birer elimi koyup, aralarında sallanmaya başladım. 2 yıldır yaptığım gayet kolay bir hareketti fakat öncesinde yuvarlandığım için dermansızdım biraz. Taşların arasında sallanırken birden elim kaydı ve çenemin üstüne sırtımda 7 kiloluk çantayla düştüm. Doğrulup eve yöneldim. Yol kenarındaki çöpe cebimden şeker çöpü atayım derken üstüme çöpten kedi atladı. Bu sefer ben 7 kiloluk çantanın üstüne düştüm. Doğrulup eve gittiğimde ise annem beyaz okul kıyafetindeki kan gölünü görüp afalladı. Çenemde bir delik açılmış ve içinden kan boşalıyor. Tabii ben yaranın sıcağı ile hissetmiyorum bile. Acile gidip birkaç dikiş attırdık. Dikişi atan adam yarayı ve akan kanı görünce nasıl yaşadığıma şaşırdı. Annem dikiş atılırken görünce çok garip bir hisse kapılıp dışarı çıkmış, ben ise sadece uyuşturulmuş çenemden geçen iğneleri azıcık da olsa hissederek yatıyorum sedyede. Bırakın birkaç ünite kanı, serum bile almadan tekrar eve gittik. Annem ve babam ısrar etmesine rağmen serum veya kan bağlamadılar.

Yolda yürürken bir adamın cüzdanı düşmüştü saçı uzundu bir de boyamıştı kadına benzettim. Dalgındım zaten anlayamadım. Birden pardon hanımefendi cüzdanınız düştü demiştim. Adam arkasını dönünce hayatımdaki şoku yaşadım hızlı adımlarla kaçıp gitmiştim hatırladıkça gülerim.😂😂

7. sınıftayım. Bizim müzik hocası bir sebepten ötürü kovulmuştu ve yerine başka biri gelmişti. Hocam geldi dedi sizi tanıyalım. Sıra bana geldi. O sıralar ergenliğin orta aşamaları gibi bir şeydeyim. Tam adımı söyleyeceğim sesim bir anda inceldi ve hiç olmadığı kadar kalınlaştı. Hayır normalde olsa tamam ama o sıralar sınıftaa hep beni dışlıyorlardı ve onlara malzeme vermiştim. Şimdi düşünüyorum, çok komikmiş fpefeğfkeu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı