Hayatınızdan ne kadar memnunsunuz?

0-10 arası puanlarsanız kaç olurdu? Ve özel değilse sebepleri.

3 falan ki Tamamen hayatımın çöp gibi gidişi Türkiye'de doğmam üniversite sınavına çalışan bir ameleyim ailemle geçinemiyorum gerisini zaten şu video açıklıyor fenerbahçeliyim kısmı Galatasaray olacak sadece haha

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16 yaşındayım şükrediyorum fakat eğitim sisteminin sıkılığından, derslerin ve eğitimin askeriye gibi sıkı olup bomboş bir şey olmasından yani gelecek vaadetmemesinden, hepimizin okuyan cahiller olmasından, ekonominin kötülüğünden, kask gibi basit bir üründe bile bir kendime 2 devlete almaktan son zamanlarda hele son birkaç yılım berbat geçiyor.

Sporumu yapıyorum dersimi çalışıyorum belki de birçok gencin istediği hayata erken yaşta sahibim ama yine de mutlu olamıyorum.

2 seneye yakındır yalnızım, ne kadar iyi bir şey de olsa o kadar kötü de bir yanı var. Ailemle bile çok az konuşuyorum, o kadar herkesten izole ettim kendimi. Puan olarak en az 8 derdim.

2 seneye yakındır yalnızım, ne kadar iyi bir şey de olsa o kadar kötü de bir yanı var. Ailemle bile çok az konuşuyorum, o kadar herkesten izole ettim kendimi. Puan olarak en az 8 derdim.

Aynı şeyleri yaşıyoruz hocam bende aynı şekilde eve misafir bile gelmesini istemiyorum o derece ailemle aram zaten çöp evde sürekli bağırış çağırış üniversite sınavına çalışıyoruz işte amele gibi üniversiteye gidip wat yapıp Türkiye'ye bir daha temelli dönmeme hayalim orada gider evlenirim yine gelmem buraya bitirdi beni mental ve fiziksel olarak Türkiye en hard haritalardan birine attı bizi Allah ama eğer şayet varsa ki Allah benim fikrimce yok eğer varsa ona soracağım tek soru sanırım beni neden bu coğrafyaya 3 IQ insanların arasına yolladın olurdu.

Bak fikrine saygı duyarım, Allah'a inan ya da inanma. Şükür bizim ev durgun ama fikirler pek uyuşmuyor, konuşacak bir şey yok. Abim yazılımcı, çok az konuşabiliyoruz arada yayın açıyor Twitch'te, öyle yani. Ben de üniversite sınavına hazırlanıyorum, nasip olursa kazanacağız hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…