Hayatınızdan ne kadar memnunsunuz?

Dostum sizin orada bu lise olayları nasıl bilmiyorum ama bizim burada maddi durumu iyi olanlar: Ehliyetsiz alkol sigara bağımlısı gençlerle dolu uyuşturucu içenleri bile duyuyorum yarısı böyle diğer yarısı keko millete sataşan tipler 2 tarafta senin paranı düşünüyor ben yedirmedim değil iyi olanlarda var düzgün tipler onlardanda iyi bir kazık yedim. Şu an 10. sınıfım motor evin altında duruyor ehliyetim yok ama şükür ailemin maddi durumu iyi , kullanmaya çalışıyorlar insanı şu an gidip motora binip gideyim yine çağırıracak kişiler var buluşalım diyen ama onlarda ehliyetsiz dolaşıyor bende ailemi göze alamam yani bir ölümlü kaza yapsam Allah korusun babam hapse girer direk kendimi düşündüğümden değil.

Bizde keko falan yok ama İnstagram bağımlısı çok fazla var, ergen ergen takılıyorlar yazık.

İstanbul'dayım dışarı çıkamama rağmen hayatım bir şekilde kayıyor çok haklı yorum.

Şu an sırf mecburiyetten ilkokul ortaokul lise hepsinde çok sevilen bir çocuktum liseye geçince herkes değişti farklı bir okula gitmeminde sebebi var okul değiştirdikçe beni sevmeyenler bana laf edip aramı bozmuş.

Benim 9'da tanıdığım, dostum dediğim arkadaşlarım sistemlerine güncelleme getirip üstüne arkamdan iş çevirir oldu 12'de. Bakın herkesin yüzü 12'de ortaya çıkıyor, o yüzden herkese mesafeli yaklaş can ciğer olma.

4.
Yaşadığım yerin, yaşadığım ülkenin iğrençliği.
İlişkilerim(sevdiğim kız 2 gün önce kardeşim gibi dediği çocukla sevgili olmuş ), geçinme derdi, borçlar, çevrem, bitmek bilmeyen hastalıklarım.

9'da kazık yedim hocam geç oldu biraz güvendik ama şu an benimle samimi olmaya çalışıyorlar motor var diye ocakta ehliyet alacağım bakalım o zaman ne yapacaklar
Kendime düzgün sigarayı umursamıyorum içebilir belki başlamıştır alkolde şu an çevremde herkes içiyor yani yanımda içmesin yeter düzgün bir çevre oluşturmak.
Tanıdık olsun ama 2-3 dost yeter.

12 bitincede %95'i ile de konuşulmuyor diyor herkes zaten.

İnşallah, dost dediğimiz şey şu devirde çok zor ama neyse. Hatta aşık olmak istiyorsan şöyle bir söz duymuştum :"Büyük şehirlere aşk küçük gelir."

12 bitincede %95'i ile de konuşulmuyor diyor herkes zaten.
Öyle, herkesin menfaati ortaya çıkıyor çünkü. Kafa rahat olunca tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…