redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #21 Kratocius dedi: Herhangi bir işe girip uzmanlaşırsan zaten saydıklarının yarısı belki daha fazlası halloluyor. Genişletmek için tıkla... 2 buçuk ay çalışıp telefon bile alamadığım bı ülkede yaşıyorum. Malesef pwfa dedi: İngiltere, yakışıklılık, türk, zengin, mutlu Genişletmek için tıkla... Dış kapının dış mandalına sormadım . Türk gencine sordum. Teşekkürler
Kratocius dedi: Herhangi bir işe girip uzmanlaşırsan zaten saydıklarının yarısı belki daha fazlası halloluyor. Genişletmek için tıkla... 2 buçuk ay çalışıp telefon bile alamadığım bı ülkede yaşıyorum. Malesef pwfa dedi: İngiltere, yakışıklılık, türk, zengin, mutlu Genişletmek için tıkla... Dış kapının dış mandalına sormadım . Türk gencine sordum. Teşekkürler
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 14 Eylül 2022 #22 Siyaset aşkı Uyku sorunları Kitap okumak TYT-AYT çalışmak Uykusuzluk Ara sıra oyun oynamak İnanılmaz sabırlı olmak veya olmaya çalışmak
Siyaset aşkı Uyku sorunları Kitap okumak TYT-AYT çalışmak Uykusuzluk Ara sıra oyun oynamak İnanılmaz sabırlı olmak veya olmaya çalışmak
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #23 redmiapplepact dedi: Benim hayatım kısaca; -Gelecek kaygısı. -Parasizlik -Sevilmeme -Okul, zor dersler. -Gerceklesmeyen hayaller (ufak olsa bile) -Umutsuzluk -Öz güven eksikliği(dış görünüş) -Ekonomik sıkıntılar. Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır aynısı.
redmiapplepact dedi: Benim hayatım kısaca; -Gelecek kaygısı. -Parasizlik -Sevilmeme -Okul, zor dersler. -Gerceklesmeyen hayaller (ufak olsa bile) -Umutsuzluk -Öz güven eksikliği(dış görünüş) -Ekonomik sıkıntılar. Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır aynısı.
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #24 Mert340752 dedi: Kopyala yapıştır aynısı. Genişletmek için tıkla... Bizim suçumuz sadece Türkiye'de doğmamız galiba Mert340752 dedi: Kopyala yapıştır aynısı. Genişletmek için tıkla... Bizim suçumuz sadece Türkiye'de doğmamız galiba
Mert340752 dedi: Kopyala yapıştır aynısı. Genişletmek için tıkla... Bizim suçumuz sadece Türkiye'de doğmamız galiba Mert340752 dedi: Kopyala yapıştır aynısı. Genişletmek için tıkla... Bizim suçumuz sadece Türkiye'de doğmamız galiba
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #25 -Oyun -Siyaset -Uyku -Ekonomi -Sıkıcı
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 14 Eylül 2022 #26 Okul Stres Özgüven kayıpları Dirilme-(Ailem dahil akrabalarım dahil herkes kilomla dalga geçerken inat edip 23 kilo verdim.)
Okul Stres Özgüven kayıpları Dirilme-(Ailem dahil akrabalarım dahil herkes kilomla dalga geçerken inat edip 23 kilo verdim.)
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #27 ryzadeus dedi: Okul. Stres. Öz güven kayıpları. Dirilme-(ailem dahil akrabalarım dahil herkes kilomla dalga geçerken inat edip 23 kilo verdim.) Genişletmek için tıkla... Benimle dalga geçilmedi ama bende 30 kilo verdim cidden insanın özgüvenini arttırıyor.
ryzadeus dedi: Okul. Stres. Öz güven kayıpları. Dirilme-(ailem dahil akrabalarım dahil herkes kilomla dalga geçerken inat edip 23 kilo verdim.) Genişletmek için tıkla... Benimle dalga geçilmedi ama bende 30 kilo verdim cidden insanın özgüvenini arttırıyor.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #28 Test çözmek, test çözmek, test çözmek, uyumak, test çözmek, uyanmak, test çözmek.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 14 Eylül 2022 #29 -Araştırmacı -Arkadaş canlısı -Düzen hastası -Acayip titiz -Her saat her dakika enerjik -Tartışmaları seven -Hedeflerinin peşinden giden -Asla bir şeyi kafaya takmayan ve hayattan daima zevk alabilen olarak tanımlayabilirim kendimi.
-Araştırmacı -Arkadaş canlısı -Düzen hastası -Acayip titiz -Her saat her dakika enerjik -Tartışmaları seven -Hedeflerinin peşinden giden -Asla bir şeyi kafaya takmayan ve hayattan daima zevk alabilen olarak tanımlayabilirim kendimi.
RRimes Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #30 Mental, çöküntü, yardım, edin