YunusYENEROGLU Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 29 Ağustos 2023 #11 534747 dedi: Hocam siz sanki bilgi ve yetenek sahibi olmayı başarıylan karıştırdınız. Ben kendi başarılarımdan birini size söyleyeyim: Online bir TSF satranç turnuvasında hile yapan birini yenip 1.oldum. Genişletmek için tıkla... Adamın hile yaptığı anlaşıldığı için diskalifiye oldu öyle mi 1.oldunuz, yoksa hile yapıyor olmasına rağmen mi yendiniz? Bu arada satranç da nasıl hile yapılır ki, okey olsa taş çalıyor diyeceğim de, ilginç.
534747 dedi: Hocam siz sanki bilgi ve yetenek sahibi olmayı başarıylan karıştırdınız. Ben kendi başarılarımdan birini size söyleyeyim: Online bir TSF satranç turnuvasında hile yapan birini yenip 1.oldum. Genişletmek için tıkla... Adamın hile yaptığı anlaşıldığı için diskalifiye oldu öyle mi 1.oldunuz, yoksa hile yapıyor olmasına rağmen mi yendiniz? Bu arada satranç da nasıl hile yapılır ki, okey olsa taş çalıyor diyeceğim de, ilginç.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Ağustos 2023 #12 YunusYENEROGLU dedi: Adamın hile yaptığı anlaşıldığı için diskalifiye oldu öyle mi 1.oldunuz, yoksa hile yapıyor olmasına rağmen mi yendiniz? Bu arada satranç da nasıl hile yapılır ki, okey olsa taş çalıyor diyeceğim de, ilginç. Genişletmek için tıkla... Online'da yapay zeka ile en iyi hamleleri ondan görüyor. Online turnuvadaydı ve evet anlaşılınca diskalifiye oldu ve ona kaybedenler +1 puan aldı ama genede ben birinci olmuştum.
YunusYENEROGLU dedi: Adamın hile yaptığı anlaşıldığı için diskalifiye oldu öyle mi 1.oldunuz, yoksa hile yapıyor olmasına rağmen mi yendiniz? Bu arada satranç da nasıl hile yapılır ki, okey olsa taş çalıyor diyeceğim de, ilginç. Genişletmek için tıkla... Online'da yapay zeka ile en iyi hamleleri ondan görüyor. Online turnuvadaydı ve evet anlaşılınca diskalifiye oldu ve ona kaybedenler +1 puan aldı ama genede ben birinci olmuştum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 YunusYENEROGLU dedi: Adamın hile yaptığı anlaşıldığı için diskalifiye oldu öyle mi 1.oldunuz, yoksa hile yapıyor olmasına rağmen mi yendiniz? Bu arada satranç da nasıl hile yapılır ki, okey olsa taş çalıyor diyeceğim de, ilginç. Genişletmek için tıkla... Satranç botlarına en iyi hamleyi buldurup o hamleyi oynuyorlar, kısaca 100 milyardan fazla oyun oynamış satranç botuyla oyun oynuyorsun gibi bir şey.
YunusYENEROGLU dedi: Adamın hile yaptığı anlaşıldığı için diskalifiye oldu öyle mi 1.oldunuz, yoksa hile yapıyor olmasına rağmen mi yendiniz? Bu arada satranç da nasıl hile yapılır ki, okey olsa taş çalıyor diyeceğim de, ilginç. Genişletmek için tıkla... Satranç botlarına en iyi hamleyi buldurup o hamleyi oynuyorlar, kısaca 100 milyardan fazla oyun oynamış satranç botuyla oyun oynuyorsun gibi bir şey.