Hayatta kızlarla hiç uzun diyaloğa girmemiş olmak normal mi?

Ahmet40218

Hectopat
18 yasindayim, lise sona gidecegim, bir kızın 1 metre yakıninda bile olsam icimde urperti oluyor, bir kiza bu kadar yakin oldum vb. gibi ama kendimi evlilige sakliyorum, bu yuzden meslegimi elime alana kadar ortamda sosyal asiri acik sacik kiz bitince kendim gibi oturakli duzgun erkeklerle mesafeli olan bir kizi istiyorum. Kendim sigara icen bir kizi gorunce bile diyorum nesil bitmis gercekten ve bir kiz kendini konusmasindan belli ettigi icin ben genelde o tur kizlarla yuzune kotulugu vura vura konusuyorum, sonrasinda ya ağlar ya da gider sinirlenir cunku karakteri iyi degil belli oluyor. Sizin dusunceleriniz nelerdir?

Tamam kardesim sana kimse zorla acik giyinip sigara icen kizlarla evlen demiyor ki. Dinine bagliysan haberin olsun kalp kirmak en buyuk gunahlardan kimseyi kinama, kotu soz soyleme sen kendi isine bak.

Tamam kardesim sana kimse zorla acik giyinip sigara icen kizlarla evlen demiyor ki. Dinine bagliysan haberin olsun kalp kirmak en buyuk gunahlardan kimseyi kinama, kotu soz soyleme sen kendi isine bak.
Kalp kirmadim o kizlar simdi bazilarida diyor iliski icinde olana laf edip kul hakki yiyene beden laf etmiyorsun diye kul hakki affedilmiyor ama kalp kirma gibi birsey yok burada yaptigim yanlismi yanlis ama bu o insani kiskirtmak icin birbevi ve o sadece kendi icinde ergenlikten iaynakli savunma mekanizmasini astigin icin sinirlenip agliyor

Kardeşim bir kızın sosyal olup açık giyinmesini niye bu kadar kötü bir şeymiş gibi anlattın? Ayrıca her sigara içen kız görünce nesil bitmiş demen nasıl bir saçmalık. Onun kötülüğü kendine, senin yüzüne vurman anlamsız. Muhtemelen hayatında düzgün iletişim kurduğun tek kadın annendir.

Usta siz niye nesil bozuk gibi saçma şeyler söylüyonuz amaç ne 18 yaşındasın eski kuşakları görmemişin eski kuşaklar çok mu temiz grup patlatmalar cinayetler eski nesilden çıkıyor devir değişir bende sigara içen kızları pek sevmem normal bir şeyde gidip yani görünce tüh tüh gençlik bitmiş demiyorum bana ne anası babası karışmayan insana siz neyinize güvenerek karışıyonuz anlattığın şeyde asosyallik o istediğin şeyi sosyalleşerek düzeltmen lazım yani bir nebze sevmediğin tarzdakilerle iletişim kurman veya aynı ortamda kalmak zorundasın.

Valla dostum bu aşağılık psikolojini aşmanın yolu gidip de kızları aşağılamak degil. Sırf kendini yüceltmek için başkalarını küçük düşürme şimdiye kadar kimse sana dersini vermemiş anlaşılan.

Allah askona ne dersi verilecek benim yaptigim bana laf eden kisiler icin normalinde beni asagilayan kisiler bile adam akilli laf etmemve konusnam aileme degerlerime defalarca kufur edildi ve buna ragmen kimseye. Birsey demedim

Allah askona ne dersi verilecek benim yaptigim bana laf eden kisiler icin normalinde beni asagilayan kisiler bile adam akilli laf etmemve konusnam aileme degerlerime defalarca kufur edildi ve buna ragmen kimseye. Birsey demedim
Ailene ve degerlerine kufur edilmesine bir sey demedin de acik giyinen kizlara mi dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…