Hayatta yapıp da çok pişman olduğunuz şeyler var mı?

Birçok insan çok pişman olduğu şeyler yapmıştır. Bunlara örnek vermek istemiyorum ama şunu söyleyeyim; yaş aldıkça, olgunlaştıkça bazı şeylerin farkına yeni yeni varıyor insan. Yapmam dediği şeyleri yaptığını, söylemem dediği şeyleri söylediğine birinci elden tanıklık ediyor. Buradan sonra devreye vicdan giriyor ve hayatınız artık vicdanın kontrolü altına giriyor. Hatalar yapılır. Klişe olacak fakat ders almak ve bir daha yapmamak önemli. Geçmiş, geçmişte kalmalı.

Karateyi bırakmak, şimdi evdeyim ve odam 5 metrekare spor adına bir şey yapamıyorum.

Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Sinirlenince asla durmuyorum. Sürekli bağırma falan. Aama zaten kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince saçmalıyorum.

Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Sinirlenince asla durmuyorum. Sürekli bağırma falan. Aama zaten kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince saçmalıyorum.

Unutunca ve kız olmayınca bir daha birini seversem direk açılcam diyorum. Ama sevince de utanıyorum cesaret gelmiyor

1 - 2 sene önce 250 gr peşinde koşuyormuşum. Şimdi düşününce ne yaptığımı anladım. Hort

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…