Hayattaki amacımız nedir?

İnsanın özünde varoluş için bir amaç, anlam yok. Anlamsız ve amaçsız bir şekilde, kendi rızamız dışında doğan yaratıklarız. Varoluş amacı doğuştan sonra, bireyin kendi seçimiyle oluyor. Çoğu kişi için bu inanılan tanrının cennetine girmek, bazıları vardır ki hiçbir amaç bulamaz ve dünyanın anlamsızlığı onu bitirir.

O sebeple bir tane de metres alacaksın, birisi bakmazsa öbürü bakar. Çözüm olmaz mı hiç?
Metres ya da herhangi bir kadın, kanından olmayan çocuğa bakmaz hocam analık kuralına aykırı. Tek yol PREZERVATİF!!!

İfadeler: T21
Paran olunca parası olmayan kızlarla neden uğraşasın. Durumu iyi olan bir kız paran için yaklaşmaz sana cidden sever seni.

Ben de işte uğraşıyorum ya valla kötü şeyler oldu bu günlerde. Kendimi sıfırdan bir insan olarak düzeltmeye uğraşıyorum.
Ne oldu bilmiyorum ama eminim ki hiçbir şey düzeltemeyeceğin kadar kötü olamaz. Hadi düzeltemeyeceğin kadar kötüyse düzeltmek yerine yeniden oluştur diyecektim ki yapıyormuşsun. İyi gelir umarım bu sana.

Arkadaşımdan yardım istemişim beni adam etmeye yardım et diye. Adamlık ruhta olur diyor. Ben napayım şimdi?

Paran olunca parası olmayan kızlarla neden uğraşasın. Durumu iyi olan bir kız paran için yaklaşmaz sana cidden sever seni.
İş dediğin gibi olsaydı herkes mutlu olurdu.

Onun kriterlerine göre adamlık ruhta oluyormuş. O zaman senin kriterlerine göre o da adam olmuyor.
İşte doğru söyleyen bir insan. Artık beni ailemin bile sevmediğini düşünmeye başladım. İnsanlardan gerçekten farklıyım ve dışlanıyorum bundan dolayı.

İşte doğru söyleyen bir insan. Artık beni ailemin bile sevmediğini düşünmeye başladım. İnsanlardan gerçekten farklıyım ve dışlanıyorum bundan dolayı.
Ailen seni her koşulda sever o konuda endişelenme,farklı olmak güzeldir bu arada. Fakat her ne kadar farklı olduğunu düşünsen de benzerini bulursun illa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…