Güzel dostum Yüce Allah sıhhatli, hayırlı ömürler ihsan eylesin sana ve yakınlarına. Zaten ben hayatım boyunca okulda ve sınıfta doğru düzgün muhabbet edebilecek bir çocukla karşılaşmadım, 1 kişi bile zor çıkıyor. Senin gibiyim bende , 8 saat boş duruyoruz okulda bir faydası da olsa keşke yok. Aynı bende senin gibiyim, senin yine kız arkadaşın olmuş bende o da olmadı hiçbir zaman ,olmasın istemiyorum. Yakın arkadaşımda olmadı. Teyzem ve Teyzemin eşi ve babaannem vefat etti, Anneannem kalp krizi geçirdi , kuzenim ameliyat oldu , bu yıl hayatımın sıkıntılı zamanı oldu ve ben tamamen insanlardan uzaklaştım, görmek istemiyorum okuldaki moral bozucuları. Dediğim gibi hayat böyle zorluklarla dolu maalesef. Kendine iyi bak, inşallah iyi yerlere gelirsin, oyun oyna ibadet et ne seviyorsan onu yapmaya çalış. Allah istediklerini gerçekleştirmende yardımcın olsun, inşallah ileride daha iyi bir yaşamın olur güzel insan. Ayrıca artık kızların birini gerçekten seveceğini düşünmüyorum, paraya geliyor hepsi .