RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #51 Talha talhaa dedi: Dışarıya çok yansıtmıyorum genellikle içimde yaşayıp strese giriyorum. Genişletmek için tıkla... O zamanda kendinize zarar veriyorsunuz hocam. Doktora gitmemeniz için hiçbir sebep yok ama gitmeniz için bir sürü sebep var.
Talha talhaa dedi: Dışarıya çok yansıtmıyorum genellikle içimde yaşayıp strese giriyorum. Genişletmek için tıkla... O zamanda kendinize zarar veriyorsunuz hocam. Doktora gitmemeniz için hiçbir sebep yok ama gitmeniz için bir sürü sebep var.
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2022 #52 Talha talhaa dedi: Dışarıya çok yansıtmıyorum genellikle içimde yaşayıp strese giriyorum. Genişletmek için tıkla... OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız OKB hastası için gerçekten zor bir şey.
Talha talhaa dedi: Dışarıya çok yansıtmıyorum genellikle içimde yaşayıp strese giriyorum. Genişletmek için tıkla... OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız OKB hastası için gerçekten zor bir şey.
Talha talhaa Zeptopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #53 Bazen bu olaylara takıntılı olduğum için sadece beynim uyduruyor diye düşünüyorum bu beni bir kaç dakika rahatlatıyor. Ahmet Kerem Yücel dedi: OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız gerçekten güzel ve OKB hastası için zor bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi boş zamanda genellikle evdeyken strese giriyorum bugün dışarı çıktım aklıma hiç virüs vs. gelmedi düşünmedim.
Bazen bu olaylara takıntılı olduğum için sadece beynim uyduruyor diye düşünüyorum bu beni bir kaç dakika rahatlatıyor. Ahmet Kerem Yücel dedi: OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız gerçekten güzel ve OKB hastası için zor bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi boş zamanda genellikle evdeyken strese giriyorum bugün dışarı çıktım aklıma hiç virüs vs. gelmedi düşünmedim.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 19 Kasım 2022 #54 Talha talhaa dedi: Bazen bu olaylara takıntılı olduğum için sadece beynim uyduruyor diye düşünüyorum bu beni bir kaç dakika rahatlatıyor. Genişletmek için tıkla... O seni birkaç dakika rahatlatır, bu seni birkaç saat rahatlatır ama neticesinde kendini bu takıntılarla yiyip bitirirsin.
Talha talhaa dedi: Bazen bu olaylara takıntılı olduğum için sadece beynim uyduruyor diye düşünüyorum bu beni bir kaç dakika rahatlatıyor. Genişletmek için tıkla... O seni birkaç dakika rahatlatır, bu seni birkaç saat rahatlatır ama neticesinde kendini bu takıntılarla yiyip bitirirsin.
Talha talhaa Zeptopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #55 Ahmet Kerem Yücel dedi: OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız OKB hastası için gerçekten zor bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam babamda var galiba biraz var paranoyaklılık.
Ahmet Kerem Yücel dedi: OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız OKB hastası için gerçekten zor bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam babamda var galiba biraz var paranoyaklılık.
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2022 #56 Talha talhaa dedi: Hocam babamda var galiba biraz var paranoyaklılık. Genişletmek için tıkla... Beraber tekrar söylüyorum dindar bir psikiyatriste gidin.
Talha talhaa dedi: Hocam babamda var galiba biraz var paranoyaklılık. Genişletmek için tıkla... Beraber tekrar söylüyorum dindar bir psikiyatriste gidin.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 19 Kasım 2022 #57 Gerçekten eninde sonunda söyleyebileceğimiz tek şey bir desteğe görünmeniz olacaktır.
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #58 Bence ne olduğu önemli değil herhangi bir psikiyatrist bulsa konu sahibine faydası dokunur zaten.
Ahmet Kerem Yücel Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.331 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:GTX 1650 İşlemci:İ5 9400F Bellek:16 GB Anakart:Biostar - H310MHP İşletim Sistemi: Windows 11 Sistem Türü:64 bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2022 #59 Önemli değil hocam.