Hayattaki olaylara karşı çok takıntılıyım

Dışarıya çok yansıtmıyorum genellikle içimde yaşayıp strese giriyorum.
O zamanda kendinize zarar veriyorsunuz hocam. Doktora gitmemeniz için hiçbir sebep yok ama gitmeniz için bir sürü sebep var.

Dışarıya çok yansıtmıyorum genellikle içimde yaşayıp strese giriyorum.

OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız OKB hastası için gerçekten zor bir şey.

Bazen bu olaylara takıntılı olduğum için sadece beynim uyduruyor diye düşünüyorum bu beni bir kaç dakika rahatlatıyor.

OKB genetiktir ailenizde böyle olan başka biri var mı? Bu arada dışarıya yansıtmamanız gerçekten güzel ve OKB hastası için zor bir şey.
Hocam dediğim gibi boş zamanda genellikle evdeyken strese giriyorum bugün dışarı çıktım aklıma hiç virüs vs. gelmedi düşünmedim.

Bazen bu olaylara takıntılı olduğum için sadece beynim uyduruyor diye düşünüyorum bu beni bir kaç dakika rahatlatıyor.
O seni birkaç dakika rahatlatır, bu seni birkaç saat rahatlatır ama neticesinde kendini bu takıntılarla yiyip bitirirsin.

Gerçekten eninde sonunda söyleyebileceğimiz tek şey bir desteğe görünmeniz olacaktır.

Bence ne olduğu önemli değil herhangi bir psikiyatrist bulsa konu sahibine faydası dokunur zaten.

Önemli değil hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…