Tüm şansımı kullandım yardım edin. 30 fable case açtım standoff 2'de 3 Butterfly Starfall ve 2 arcane item çıkardım. Evrene bunları geri iade edip şansımı farklı alanlarda denemek istiyorum! (Şaka maka bunun olma olasılığı kaç?!?!?)
Not: olma ihtimali %0.00013333333
Tüm şansımı kullandım yardım edin. 30 fable case açtım standoff 2'de 3 butterfly starfall ve 2 arcane item çıkardım. Evrene bunları iade edip şansımı farklı alanlarda denemek istiyorum! (şaka maka bunun olma olasılığı kaç?) Eki Görüntüle 2242852
Yok hocam gerçek paraya dönüştürmek vs. Araştırdım hizmet şartlarına aykırı imiş. Ban sebebi yani. Ama hesap için böyle bir şey göremedim. Neyse risk almayacağım.
Yok hocam gerçek paraya dönüştürmek vs. Araştırdım hizmet şartlarına aykırı imiş. Ban sebebi yani. Ama hesap için böyle bir şey göremedim. Neyse risk almayacağım.
Hesap biraz pahaliya kacar ciddi ciddi. 4 sezondur master hesap. 2 eldiven 4 bicak (birinin patterni 01 yani baya nadir)var. Kullandigim itemlerin hepsi stat track. Baya bi arcane ve sezon itemi de var. Stickerlere girmiyorum.