Hayattan çok sıkıldım

tress_3333456

Femtopat
Arkadaşlar 2023-2022 yazlarında çok mutluydum fakat bu yaz gerçekten sanki içimde kötü bir şey varmış gibi hissediyorum. Özellikle sınıfımdaki insanlardan ve bütün arkadaşlarımı kaybetmemden dolayı oluyor diye düşünüyorum. Her dakika bunalıyorum, yapacak hiçbir şey yok. Ailem işe girmemi de istemiyor kaldım böyle. Sınıfımdan ölesiye nefret ettiğim için sınıfımı değiştireceğim. Fakat müdürün sınıfımı değiştirmemesinden korkuyorum. Şimdi son senen kalmış bırak değiştirme derse diye korkuyorum. Benim istediğim şube de eskiden arkadaş olup şu an arkadaş olmadığım arkadaşımın sınıfının karşısında. O sınıf o çocukla konuşuyorum diye bana küfürler ettiler, dövmeye kalktılar. Cidden artık insanlardan nefret etmeye başladım. İlkokuldayken böyle bir sorunum yoktu, hala onları çok severim. Ama bu ortaokul sınıfım gerçekten çok kötü bir sınıf, insanı hayattan soğutuyorlar. Hiç düzelemeyecek miyim?

Kusura bakmayın fakat kaç yaşındasınız?

TÜRKİYE ORTAOKULLARINA HOŞ GELDİN

Maalesef, neredeyse hiç çıkmıyorum.

Hocam dalga geçmeyin fakat 14. Yaşıtlarım arkadaşlarıyla gezerken, ben böyle olmaktan nefret ediyorum.

Ortaokuldayken bende aynı sorunları yaşamıştım, ortaokulu bitirip o toxic çevreden arınırsan daha rahat hissedeceksin. Çevrendeki sorunlu insanlardan uzaklaşmaya çalış, hayal kur ve hayallerin uğuruna çabalamaya başla, gerçekten kendini iyi hissedeceksin. Her gününü planla mesela, gelecekte seni iyi yerlere taşıyabilecek işlerle uğraş, yani kendine bir şeyler katma yaşındasın tam olarak o yüzden yapabildiğin kadar çok şey yap ve pozitif bakmaya çalış.

Hocam bir de sadece balık-kola yiyorum, bu durumdan da çok sıkıldım. Hayalim iyi bir lise ve iyi bir üniversite, fakat bunlardan kurtulmam için sadece sabretmem gerekiyor sanırım.

Öyle valla, her ay arkadaş değiştiriyorlar.
lisede kendine güzel bi ortam kurabilirsen 9. sınıftan itibaren daha mutlu olursun emin ol.

Hocam bir de sadece balık-kola yiyorum, bu durumdan da çok sıkıldım. Hayalim iyi bir lise ve iyi bir üniversite, fakat bunlardan kurtulmam için sadece sabretmem gerekiyor sanırım.
Bu sorunu ailene anlatmadın mı, mesela başka bi okula nakil edebilirler seni.

lisede kendine güzel bi ortam kurabilirsen 9. sınıftan itibaren daha mutlu olursun emin ol.
Peki şu an LGS çalışmaktan başka ne yapmalıyım? Çok sıkılıyorum. Aileme çalışmak istediğimi söylüyorum fakat yaşın küçük diyorlar. Lise ve üniversite zamanı her ay çalışmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…