Hayattan sıkıldım

Vice-bazen.
Vice-deniz kızı.
Vice-parkta 5 dakika.
Sagopa kajmer-vazgeçtim inan.
Sagopa kajmer-oldu olanlat.
Sagopa kajmer-toz taneleri.
Serhat durmuş -me and u albümü.
Ve serhat durmus elimi tut şarkılarını dinleyip duruyorum. Canım sıkılıyor. Oyun oynamıyorun PUBG falan. Hayattan zevk almıyorum kısacası. İçimi kaleme döküyorum sözünü, içimi klavyeye döküyorum olak değistiriyorum. Yazmak bana huzur veriyor. Daha 14 yaşımdayım. Hayalim yazılımcı olmak. Ama ailemin izin vereceğıni pek sanmıyorum. Tipik memur, avukat ol emekli ol hayatını kurtar diyenlerdenler. Aşk desen sevip söyleyemedim gitti. Dışlanıyorum. Aldığım onlarca belge olmasa beni niteleyen hiçbir şey yok. Yazıma şu şözlerle son veriyorum:
"Nasıl anlatsam anlarlar bilemedim kaç tolu var ama var ben ha gayret çabalasamda anlatmaya oldu olanlar"
"Acıma merhem yok gözlerim kapanıyor"

Vice-bazen.
Vice-deniz kızı.
Vice-parkta 5 dakika.
Ve serhat durmus elimi tut şarkılarını dinleyip duruyorum. Canım sıkılıyor. Oyun oynamıyorun PUBG falan. Hayattan zevk almıyorum kısacası. İçimi kaleme döküyorum sözünü, içimi klavyeye döküyorum olak değistiriyorum. Yazmak bana huzur veriyor. Daha 14 yaşımdayım. Hayalim yazılımcı olmak. Ama ailemin izin vereceğıni pek sanmıyorum. Tipik memur, avukat ol emekli ol hayatını kurtar diyenlerdenler. Aşk desen sevip söyleyemedim gitti. Dışlanıyorum. Aldığım onlarca belge olmasa beni niteleyen hiçbir şey yok. Yazıma şu şözlerle son veriyorum:
"Nasıl anlatsam anlarlar bilemedim kaç tolu var ama var ben ha gayret çabalasamda anlatmaya oldu olanlar"
Dostum emin ol ki, ailenin istekleri değişecke. Üniversite sınavına kadar rayına oturmasını bekle. Kendi tercihini, kendin yapacaksın zaten. Bu zorlamalar seni teşvik amacıyladır.
Sıkılman konusana gelecek olursak, bilemiyorum. Aynısı bana 8.sınıfta olmuştu. Şu anda çok şükür, rahatlamaya çalışıyorum. Tavsiyem, spora başlaman. Spor salonu değil kast ettiğim. Dışarıda arkadaşların var ise anlaşarak gidebilirsin; futbol, basketbol, voleybol oynayabilirsin. Olmadı, dershaneye gidiyorsan, arkadaşlarınla birleş, birleştir. Gezmeye gidin bir yere. Böylece açılırsın. Şu anda 8.sınıfta mısın, 9.sınıfta mısın bilmiyorum. 8.sınıftaysan sınavın için çalışabilirsin. Böylece boşluktan bir nebze olsun kurtulabilirsin. 9.sınıftaysan da kitap okuyabilirsin. Vaktin vardır herhalde. Sevdiğin tür kitaplardan alarak okumaya başlayabilirsin, sürdürebilirsin. Oyun olarak PUBG'yi göstermişsin lakin hikâye modlu oyunlara başlamanı tavsiye ederim. PUBG gibi oyunlar çok zevk vermeyebilir ama hikâyeli, simulasyon, yarış türündeki "sana uygun" olan oyunları araştırabilirsin. Örneğin, NFS serisine bir göz atmanı öneririm. Simulasyon olarak, çok oyun var. Hikâye modlu olarak hem indie lere hem AA ( Orta bütçeli oyunlara, örneğin A Plague Tale Innocense ) hem de büyük bütçeli oyunlara bakmanı tavsiye ederim ( Örneğin, Assassin's Creed Odyssey vb. oyunlar. ) Online oyunlar bir yerden sonra sıkarlar ama oynadığın sürede de sana zevk verebilirler. Belki başka online oyunları sevebilirsin. Rocket League, Rainbow Six Siege, Dead By Daylight olabilir. Kendine uygun olanı seçebilirsin. Bu durumu, ailenle veya rehber öğretmenine danışmanı da tavsiye ederim.

Dostum emin ol ki, ailenin istekleri değişecke. Üniversite sınavına kadar rayına oturmasını bekle. Kendi tercihini, kendin yapacaksın zaten. Bu zorlamalar seni teşvik amacıyladır.
Sıkılman konusana gelecek olursak, bilemiyorum. Aynısı bana 8.sınıfta olmuştu. Şu anda çok şükür, rahatlamaya çalışıyorum. Tavsiyem, spora başlaman. Spor salonu değil kast ettiğim. Dışarıda arkadaşların var ise anlaşarak gidebilirsin; futbol, basketbol, voleybol oynayabilirsin. Olmadı, dershaneye gidiyorsan, arkadaşlarınla birleş, birleştir. Gezmeye gidin bir yere. Böylece açılırsın. Şu anda 8.sınıfta mısın, 9.sınıfta mısın bilmiyorum. 8.sınıftaysan sınavın için çalışabilirsin. Böylece boşluktan bir nebze olsun kurtulabilirsin. 9.sınıftaysan da kitap okuyabilirsin. Vaktin vardır herhalde. Sevdiğin tür kitaplardan alarak okumaya başlayabilirsin, sürdürebilirsin. Oyun olarak PUBG'yi göstermişsin lakin hikâye modlu oyunlara başlamanı tavsiye ederim. PUBG gibi oyunlar çok zevk vermeyebilir ama hikâyeli, simulasyon, yarış türündeki "sana uygun" olan oyunları araştırabilirsin. Örneğin, NFS serisine bir göz atmanı öneririm. Simulasyon olarak, çok oyun var. Hikâye modlu olarak hem indielere hem AA ( Orta bütçeli oyunlara, örneğin A Plague Tale Innocense ) hem de büyük bütçeli oyunlara bakmanı tavsiye ederim ( Örneğin, Assassin's Creed Odyssey vb. oyunlar. ) Online oyunlar bir yerden sonra sıkarlar ama oynadığın sürede de sana zevk verebilirler. Belki başka Online oyunları sevebilirsin. Rocket League, Rainbow Six Siege, Dead by Daylight olabilir. Kendine uygun olanı seçebilirsin. Bu durumu, ailenle veya rehber öğretmenine danışmanı da tavsiye ederim.

Sağol zaten PUBG oynamiyorum. NFS most wantedı bitirmiştim. Bu hafta da kitaplarim geliyor. Gezmektense kitaba vuracağım kendimi.

22 yaşındayım. Zaman zaman bulunduğun durumdan daha kötülerini yaşıyorum. Aramızdaki tek fark aşk konusunda şanslıyım. Aslında pek şanslı sayılmam. Beni sevenler olmasına rağmen kimseyi sevemiyorum. Ama senin gibi hissettiğimde çevremdekilere anlatıyorum (boşver, düzelir, takma diyenler değil). Bir kaç dost edin. Daha yolun başındasın. Dünya güzel değil, ama ölmeye değecek bir yer de değil.

Vice-bazen.
Vice-deniz kızı.
Vice-parkta 5 dakika.
bende şuan 14 yaşındayım 5 yıl geçmiş ne oldu tavsiye verebilirmisin

bende şuan 14 yaşındayım 5 yıl geçmiş ne oldu tavsiye verebilirmisin
Ergenlik zamanları. İnan büyüyünce bunları hiç umursamıyorsun. Çünkü daha önemli sorunların oluyor. Şu anki yaşının tadına çıkar çünkü birdaha gelmiyor. Bir gün bir bakacaksın 18-20 olmuşsun lise son veya üniversitedesin.

Ergenlik zamanları. İnan büyüyünce bunları hiç umursamıyorsun. Çünkü daha önemli sorunların oluyor. Şu anki yaşının tadına çıkar çünkü birdaha gelmiyor. Bir gün bir bakacaksın 18-20 olmuşsun lise son veya üniversitedesin.
Hayatın tadı çıkmıyorki abim üniversiteye gidecek keyfim kalmadı.Mahalleden arkadaşta kalmadı hepsi taşındı para desen oda yok.

Hayatın tadı çıkmıyorki abim üniversiteye gidecek keyfim kalmadı.Mahalleden arkadaşta kalmadı hepsi taşındı para desen oda yok.
Benimde mahalleden arkadaşım yok hepsi taşındı. İnanın insan bir süre sonra umursamıyor. Gelecek planları daha önemli oluyor. Zamanla geçer herşey. Önemli olan tek şey sabır. Şu sıralar kendinize bir hobi edinsenşz iyi olur. Kitap okumak olur, resim çizmek olur. Herhangi bir şey.

Benimde mahalleden arkadaşım yok hepsi taşındı. İnanın insan bir süre sonra umursamıyor. Gelecek planları daha önemli oluyor. Zamanla geçer herşey. Önemli olan tek şey sabır. Şu sıralar kendinize bir hobi edinsenşz iyi olur. Kitap okumak olur, resim çizmek olur. Herhangi bir şey.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı