Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Kötü bir bilgisayar, 2.000 ping, aile baskısı. Hayata nasıl geri tutunabilirim?
H hexaii Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #2 Ergenlik sıkıntıları ve dert denilecek herhangi yanı yok. Büyüyünce geçer, şakasız.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 hexaii dedi: Ergenlik sıkıntıları ve dert denilecek herhangi yanı yok. Büyüyünce geçer, şakasız. Genişletmek için tıkla... 20 yaşındayım.
hexaii dedi: Ergenlik sıkıntıları ve dert denilecek herhangi yanı yok. Büyüyünce geçer, şakasız. Genişletmek için tıkla... 20 yaşındayım.
H hexaii Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #4 Rub dedi: 20 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Buyumek yastan ibaret degil, 20 yasinda oldugunuzu dusunmuyorum ayrica, su profilden.
Rub dedi: 20 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Buyumek yastan ibaret degil, 20 yasinda oldugunuzu dusunmuyorum ayrica, su profilden.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 hexaii dedi: Buyumek yastan ibaret degil, 20 yasinda oldugunuzu dusunmuyorum ayrica, su profilden. Genişletmek için tıkla... Bu problemleri bir süreliğine nasıl çözebilirim? Ayrıca profili geyiğine koydum.
hexaii dedi: Buyumek yastan ibaret degil, 20 yasinda oldugunuzu dusunmuyorum ayrica, su profilden. Genişletmek için tıkla... Bu problemleri bir süreliğine nasıl çözebilirim? Ayrıca profili geyiğine koydum.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.676 Çözümler 34 17 Ağustos 2023 #6 Kötü bir bilgisayar ve internet ile hayattan soğuyacağınızı düşünmüyorum. Kısa süreli dertler bunlar, gelip geçer.
Kötü bir bilgisayar ve internet ile hayattan soğuyacağınızı düşünmüyorum. Kısa süreli dertler bunlar, gelip geçer.
LoTied Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 Rub dedi: Bu problemleri bir süreliğine nasıl çözebilirim? Ayrıca profili geyiğine koydum. Genişletmek için tıkla... Hocam boş verin bilgisayarı falan başka şeylerle uğraşın. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
Rub dedi: Bu problemleri bir süreliğine nasıl çözebilirim? Ayrıca profili geyiğine koydum. Genişletmek için tıkla... Hocam boş verin bilgisayarı falan başka şeylerle uğraşın.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #8 LoTied dedi: Hocam boş verin bilgisayarı falan başka şeylerle uğraşın. Genişletmek için tıkla... Başka neyle uğraşabilirim ki?
LoTied dedi: Hocam boş verin bilgisayarı falan başka şeylerle uğraşın. Genişletmek için tıkla... Başka neyle uğraşabilirim ki?
LoTied Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #9 Rub dedi: Başka neyle uğraşabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Çok klasik olacak ama kitap okuyabilirsiniz, veya arkadaşlarınızla beraber futbol, basketbol falan oynayın.
Rub dedi: Başka neyle uğraşabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Çok klasik olacak ama kitap okuyabilirsiniz, veya arkadaşlarınızla beraber futbol, basketbol falan oynayın.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #10 LoTied dedi: Çok klasik olacak ama kitap okuyabilirsiniz, veya arkadaşlarınızla beraber futbol, basketbol falan oynayın. Genişletmek için tıkla... Futbolla alakam yok. Lisede bayağı basket falan oynardım da şuan oynayacak arkadaş yok ki?
LoTied dedi: Çok klasik olacak ama kitap okuyabilirsiniz, veya arkadaşlarınızla beraber futbol, basketbol falan oynayın. Genişletmek için tıkla... Futbolla alakam yok. Lisede bayağı basket falan oynardım da şuan oynayacak arkadaş yok ki?