Hayattan zevk alma yetimi yitirdim

Daha fazla  
Kısaca konuya giriyorum... Üniversite sınavı süreci başladığından beri hayattan zevk alma yetim gün geçtikçe yitti gitti. Şimdi ise sadece önümde bulunan birtakım sayfalara bakıp sınavı bekliyorum. Hayatta kalan tek umudum ise bu sürecin kalıcı olmayacak olması. 4 ay kadar bir süre direnip elimden geleni yaparsam sonuç muhteşem olmasa bile rahatlayacağım. Bu sene de başaramazsam diğer sene tekrardan tüm bunları kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum. Artık bezdim.

Kardeşim şu sınavı hallet yazın da bir işe gir biraz para kazan hem kafan da dağılır üniversite zamanı da o parayı bir müddet ye konu basit

Ben tüm gençlerin abarttığını düşünüyorum. Ömrünü yatarak sınıf geçmeye alıştırmış. En ufak zorlukta hayat neşemi kaybettim ömrüm çürüdü gibi havalara giriyorlar. Kendin için çalıştığını bil daha iyi bir hayat için çalıştığını bil. Bak bakalım o zaman hayattan zevk alacak mısın? Ders çalışırken sıkılıyorsunuz sanıyorsunuz ki hayat neşem kalmadı. Abartı bir durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…