3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Nisan 2021 #61 Dümdüz dedi: Herkese selamlar. Merak ediyorum, hayattan nasıl zevk alıyorsunuz? Zevk almak için ne - neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Test çözüyorum müzik dinliyorum kafama göre takılıyorum en rahatı.
Dümdüz dedi: Herkese selamlar. Merak ediyorum, hayattan nasıl zevk alıyorsunuz? Zevk almak için ne - neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Test çözüyorum müzik dinliyorum kafama göre takılıyorum en rahatı.
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 21 Nisan 2021 #62 Hayattan zevk almıyorum.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #63 Alıyorsun Doom Eternal'ı başlıyorsun oynamaya. Patlatıyorsun yaratıkların kafasını pat pat pat! Dünyada bundan güzel his yok.
Alıyorsun Doom Eternal'ı başlıyorsun oynamaya. Patlatıyorsun yaratıkların kafasını pat pat pat! Dünyada bundan güzel his yok.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.273 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #64 astronautinocean dedi: Alıyorsun Doom Eternal'ı başlıyorsun oynamaya. Patlatıyorsun yaratıkların kafasını pat pat pat! Dünyada bundan güzel his yok. Genişletmek için tıkla... İki üç tane yaratık öldürünce kendini oyuncu mu zannediyorsun?(!)
astronautinocean dedi: Alıyorsun Doom Eternal'ı başlıyorsun oynamaya. Patlatıyorsun yaratıkların kafasını pat pat pat! Dünyada bundan güzel his yok. Genişletmek için tıkla... İki üç tane yaratık öldürünce kendini oyuncu mu zannediyorsun?(!)
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #65 Forse dedi: İki üç tane yaratık öldürünce kendini oyuncu mu zannediyorsun?(!) Genişletmek için tıkla... Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürmüyorum ama
Forse dedi: İki üç tane yaratık öldürünce kendini oyuncu mu zannediyorsun?(!) Genişletmek için tıkla... Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürmüyorum ama
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.273 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #66 astronautinocean dedi: Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürmüyorum ama Genişletmek için tıkla... Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürüyorum çok iyiyim.
astronautinocean dedi: Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürmüyorum ama Genişletmek için tıkla... Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürüyorum çok iyiyim.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #67 Kodlama , bilgisayar parçaları , ekipmanları araştırıyorum .
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.273 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #68 astronautinocean dedi: Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürmüyorum ama Genişletmek için tıkla... Ayriyetten hesapları satıyorum. İki tane hesap satınca kendini oyuncu mu zannediyorsun? Sesleri kulağımda yankılanıyor.
astronautinocean dedi: Yan hesap açıp güçsüz yaratıkları öldürmüyorum ama Genişletmek için tıkla... Ayriyetten hesapları satıyorum. İki tane hesap satınca kendini oyuncu mu zannediyorsun? Sesleri kulağımda yankılanıyor.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #69 charm dedi: Kodlama , bilgisayar parçaları , ekipmanları araştırıyorum . Genişletmek için tıkla... Bilen adam bi farklı oluyor ya
charm dedi: Kodlama , bilgisayar parçaları , ekipmanları araştırıyorum . Genişletmek için tıkla... Bilen adam bi farklı oluyor ya
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #70 Turbox ile ilgili konuları okuyorum.