Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #121 Aboneliklere bakın.
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 15 Mart 2014 #122 Silinen üye dedi: Beğenileri bölümünde hem beğendiğimiz hemde beğenilen mesajlarımızın toplamı mı var ve puan sistemi neye göre çalışıyor ? Genişletmek için tıkla... Ve puan kazandıkça, para puan gibi harcayabiliyor muyuz? Bu puanları nakite çevirebiliyor muyuz? 100 puan kaç TL ediyor?
Silinen üye dedi: Beğenileri bölümünde hem beğendiğimiz hemde beğenilen mesajlarımızın toplamı mı var ve puan sistemi neye göre çalışıyor ? Genişletmek için tıkla... Ve puan kazandıkça, para puan gibi harcayabiliyor muyuz? Bu puanları nakite çevirebiliyor muyuz? 100 puan kaç TL ediyor?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #123 Rütbeler artmış.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 15 Mart 2014 #124 Berke Kan dedi: Cezalar ve başarılara göre sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki beğeniler neye ?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #125 O da vardır. Sanırım yazmıştım zaten.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 15 Mart 2014 #126 Mirkan Şenol dedi: Ve puan kazandıkça, para puan gibi harcayabiliyor muyuz? Bu puanları nakite çevirebiliyor muyuz? 100 puan kaç TL ediyor? Genişletmek için tıkla... Mirkan abi niye dalga geçiyorsun. Çözmeye çalışıyorum .
Mirkan Şenol dedi: Ve puan kazandıkça, para puan gibi harcayabiliyor muyuz? Bu puanları nakite çevirebiliyor muyuz? 100 puan kaç TL ediyor? Genişletmek için tıkla... Mirkan abi niye dalga geçiyorsun. Çözmeye çalışıyorum .
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #127 Mirkan Şenol dedi: Ve puan kazandıkça, para puan gibi harcayabiliyor muyuz? Bu puanları nakite çevirebiliyor muyuz? 100 puan kaç TL ediyor? Genişletmek için tıkla... TeknoParaKart.
Mirkan Şenol dedi: Ve puan kazandıkça, para puan gibi harcayabiliyor muyuz? Bu puanları nakite çevirebiliyor muyuz? 100 puan kaç TL ediyor? Genişletmek için tıkla... TeknoParaKart.
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 15 Mart 2014 #128 Silinen üye dedi: Mirkan abi niye dalga geçiyorsun. Çözmeye çalışıyorum . Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiyorum, 83 puanım var. Hiç değilse bir internet faturasını filan yatırırım. Ben paramı isterim arkadaş.
Silinen üye dedi: Mirkan abi niye dalga geçiyorsun. Çözmeye çalışıyorum . Genişletmek için tıkla... Dalga geçmiyorum, 83 puanım var. Hiç değilse bir internet faturasını filan yatırırım. Ben paramı isterim arkadaş.
Doğancan Mavideniz Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #129 Çok daha hızlı bir forumumuz olmuş, hayırlı olsun!
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #130 Acaba başka bir sekmede iken Facebook gibi ses gelebilir mi bildirimlerde?