Hayırlı Olsun! XenForo'ya geçtik!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En sevdiğim şeyde yeni gelen mesajlar için sayfa yenilemeye gerek yok. Yeni kullanıcılar için kenarlarda hatırlatmalar olabilirse daha güzel olur.
Örnek:
Hatırlatma: Lütfen imla kurallarına uyunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başka bir forumdan gördüğüm bir tasarımı daha çok beğendim.

Yazılan mesajların çevresi, arka plandan daha koyu bir şekilde kaplanıyordu. Okumak ve yazılanlara odaklanmak kolay.

İzin verilirse gördüğüm forumu paylaşabilirim.

Paylaşmanda bir sakınca yok. Sonuçta bir öneri.

Bu arada ceza alan arkadaşların kullanıcı isminin üstü çiziliyor ve "Cezalı" rütbesine getiriliyor.

Renkler ayarlansa güzel olur. Çok fazla zıt renk var. Asıl içerik kaybolmuş. İmzalardaki resimlerden ve renkli yazılardan mesajlar görülmüyor.

Hayırlısı olsun. Forumda çok fazla aktif olamıyorum ama vakit geçirmeye çalışıyorum. Eski sade görüntüden biraz uzak ama Technopat kötü bir iş yapmaz

Arkadaşlar kısmını göremedim. Kaldırıldı mı?

Yeni sistem çok iyi olmuş. Fakat yazı stili benim pek hoşuma gitmedi. Çünkü bazı sayıları yazdığınızda (Örneğin,0) sayı küçük gözüküyor. Yazı stili değişirse çok iyi olur.

Bilgilerinizi incelemeye altına aldık, eğer bu mesaja geri dönüş yaparsanız kurtarma işlemi yapabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…