LaraInHell Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 419 Çözümler 2 16 Ağustos 2018 #1 O kadar yorgun geldik eve geceden beri uyku tutmadı iyi mi? N'aber nasılsınız? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2018
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Ağustos 2018 #2 Günaydın.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Ağustos 2018 #3 Ben de dün çok yorgundum. Gece 1'de yatıp 3'te uyanıp havalimanına gitmiştim Amma geçiyor Günaydınlar
Ben de dün çok yorgundum. Gece 1'de yatıp 3'te uyanıp havalimanına gitmiştim Amma geçiyor Günaydınlar
Ahmet E. Kilopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 752 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2018 #4 Handsome Reis dedi: Günaydın. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiniz cidden böyle mi bakıyor?
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 16 Ağustos 2018 #5 Ahmet E. dedi: Hocam kediniz cidden böyle mi bakıyor? Genişletmek için tıkla... Onun ne yazıkki kedisi yok, yani o kedi onun değil Instagram'da birinin kedisi, Instagram'da fotoğraflarını paylaşıyor. Değil mi @Handsome Reis
Ahmet E. dedi: Hocam kediniz cidden böyle mi bakıyor? Genişletmek için tıkla... Onun ne yazıkki kedisi yok, yani o kedi onun değil Instagram'da birinin kedisi, Instagram'da fotoğraflarını paylaşıyor. Değil mi @Handsome Reis
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 16 Ağustos 2018 #6 Ahmet E. dedi: Hocam kendiniz cidden böyle mi bakıyor? Genişletmek için tıkla... Benim kedim değil. Khan_Amon_Ra (@khan_amon_ra) • Instagram photos and videos isimli bir İnstagram kullanıcısının Ollie isimli kedisi. Kedi gerçekten böyle bakıyor ama.
Ahmet E. dedi: Hocam kendiniz cidden böyle mi bakıyor? Genişletmek için tıkla... Benim kedim değil. Khan_Amon_Ra (@khan_amon_ra) • Instagram photos and videos isimli bir İnstagram kullanıcısının Ollie isimli kedisi. Kedi gerçekten böyle bakıyor ama.