lovecano Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Kötü diyenleri takmayın. Öncelikle kulaklıkları kutuya koyun ve bırakın, tam şarj olsun. Sonrasında deneyin. Kötü falan değil, harika tercih. Kendim T15 kullanıyorum ve lokum gibi. Genişletmek için tıkla... Şu an şarkı açtım çalıyor bekletiyorum. 15 dakika sonra 2 saat olacak. Sol %81, sağ %83 şimdilik normal gibi değil mi?
Samotne Ciasteczka dedi: Kötü diyenleri takmayın. Öncelikle kulaklıkları kutuya koyun ve bırakın, tam şarj olsun. Sonrasında deneyin. Kötü falan değil, harika tercih. Kendim T15 kullanıyorum ve lokum gibi. Genişletmek için tıkla... Şu an şarkı açtım çalıyor bekletiyorum. 15 dakika sonra 2 saat olacak. Sol %81, sağ %83 şimdilik normal gibi değil mi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Mart 2021 #12 lovecano dedi: Şu an şarkı açtım çalıyor bekletiyorum. 15 dakika sonra 2 saat olacak. Sol %81, sağ %83 şimdilik normal gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Normaldir.
lovecano dedi: Şu an şarkı açtım çalıyor bekletiyorum. 15 dakika sonra 2 saat olacak. Sol %81, sağ %83 şimdilik normal gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Normaldir.
lovecano Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 Güncelleme: 10.30'dan beri müzik çalıyor sol %55, sağ %57. 4 saat oldu.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.240 Makaleler 2 Çözümler 11 14 Mart 2021 #14 Jotariel dedi: Aynen AirDots zaten Buds+'a rakip kim ki GT1 Plus. Genişletmek için tıkla... Leş gibi. lovecano dedi: Kullandınız mı merak ettim? Genişletmek için tıkla... Kullandım leş gibi. Jotariel dedi: Aynen AirDots zaten Buds+'a rakip kim ki GT1 Plus. Genişletmek için tıkla... Evet leş gibi.
Jotariel dedi: Aynen AirDots zaten Buds+'a rakip kim ki GT1 Plus. Genişletmek için tıkla... Leş gibi. lovecano dedi: Kullandınız mı merak ettim? Genişletmek için tıkla... Kullandım leş gibi. Jotariel dedi: Aynen AirDots zaten Buds+'a rakip kim ki GT1 Plus. Genişletmek için tıkla... Evet leş gibi.
lovecano Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #15 Şarj deneyimlerimi başka konu açıp paylaşacağım.