Haylou GT1 Plus sağ kulaklık görünmüyor

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 697

Lnx

Hectopat
Bugün elime ulaştı kulaklığı çalıştırdım. İki kulaklıktan da sorunsuz bir şekilde ses geliyor ama Bluetooth ayarlarında sadece sol kulaklık görünüyor sağ kulaklık görünmüyor. Sol kulaklık bağlanıyor şarjı görünüyor ama sağ kulaklık çalışmasına rağmen Bluetooth bağlantısı görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetoothtan ikisini de sil tamamen. Sonra kulaklıklara "factory reset" at. Bendekinde kulaklıkların ikisine de aynı anda 10-20 saniye basılı tutunca kırmızı-beyaz ışıklar yanıp sönüyor. Sendeki de aynı model sanırım bu şekildedir.

Bluetoothtan ikisini de sil tamamen. Sonra kulaklıklara "factory reset" at. Bendekinde kulaklıkların ikisine de aynı anda 10-20 saniye basılı tutunca kırmızı-beyaz ışıklar yanıp sönüyor. Sendeki de aynı model sanırım bu şekildedir.
Bluetooth'tan ikisininde silemiyorum çünkü sadede biri görünüyor. Sıfırlamaya çalıştığım da sadece beyaz sanıp sönüyor kırmızı yanmıyor.

Kulaklığı kapalıyken basmaya başlayın. Açılacak ve beyaz yanıp sönmeye başlayacak. Basmaya devam edin ve kırmızı beyaz yanıp sönerek kapanıcak. Daha sonra normal şekilde kulaklığı açın. Kırmızı beyaz yanıp sönüyorsa sıfırlanmıştır. Değilse farklı model kullanıyor olabiliriz. Ben de geçen sene almıştım Haylou gt1 plus. Sıfırlayınca düzelmezse aklıma başka bir fikir gelmedi.

Kulaklığı kapalıyken basmaya başlayın. Açılacak ve beyaz yanıp sönmeye başlayacak. Basmaya devam edin ve kırmızı beyaz yanıp sönerek kapanıcak. Daha sonra normal şekilde kulaklığı açın. Kırmızı beyaz yanıp sönüyorsa sıfırlanmıştır. Değilse farklı model kullanıyor olabiliriz. Ben de geçen sene almıştım Haylou gt1 plus. Sıfırlayınca düzelmezse aklıma başka bir fikir gelmedi.
GT1 plus benimki de ama sadece kutuya koyunca kırmızı ışık yanıyor.
GT1 plus benimki de ama sadece kutuya koyunca kırmızı ışık yanıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-09-02-14-08-02-683_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-09-02-14-08-02-683_com.android.settings.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı