Haylou GT1 Pro servis sorunu

Skarpagon

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
314
Çözümler
1
Nisan ayında bilindik bir Online alışveriş sitesinden Haylou GT1 Pro kulaklık aldım. Öneclikle belirteyim ürün orijinal çıktı. Fakat geldiği andan beri sol kulaklıkta bir cızırtı şikayetim vardı. İlk başta rahatsız edici değildi ama şimdi özellikle sadece birilerinin konuştuğu videolarda çok rahatsız ediyor. Haylou firmasını aradım "ürünü aldığınız internet sitesinin servisinden faydalanmanız gerekiyor" dediler. Aldığım siteyi aradım onlar da sorumluluğu üstlerine alamayacaklarını Haylou ile görüşmem gerektiğini söylediler. Bu süreç böyle bu zaman kadar sürdü. Sizce ne yapmam gerekiyor? Kime başvuru yapmalıyım?

not: İnternet üzerinden satış yapan sitenin adını verip vermemek konusunda kararsız kaldım. Ban sebebi mi bilmiyorum. İsterseniz ve yasak değilse yazabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Satış yapan sitenin adını verirseniz daha iyi olur. Hangi sitenin sorun yarattığını öğrenmiş oluruz ve ona göre alışveriş yaparız. Ayrıca ürün ithalatçı garantili mi?
 
Satış yapan sitenin adını verirseniz daha iyi olur. Hangi sitenin sorun yarattığını öğrenmiş oluruz ve ona göre alışveriş yaparız. Ayrıca ürün ithalatçı garantili mi?

Hepsiburada üzerinden satın aldım. Sanırım ithalatçı garantili. Çünkü garanti belgesi Çince.
Nasıl servise gönderebilirim? Çünkü o cızırtı ile kullanması çok zor ve rahatsız edici.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı