Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #21 _efsane dedi: Evet onu biliyorum, T15 alacağım sonradan kararım değişmez ise teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü aldıysanız nasıl acaba? Gün de kaç saat kullanıyorsunuz? Sinir bozucu bir tarafı var mı?
_efsane dedi: Evet onu biliyorum, T15 alacağım sonradan kararım değişmez ise teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü aldıysanız nasıl acaba? Gün de kaç saat kullanıyorsunuz? Sinir bozucu bir tarafı var mı?
_efsane Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #22 Neueste dedi: Hocam ürünü aldıysanız nasıl acaba? Gün de kaç saat kullanıyorsunuz? Sinir bozucu bir tarafı var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık almadım evden pek çıkmadığım için ileride alacağım.
Neueste dedi: Hocam ürünü aldıysanız nasıl acaba? Gün de kaç saat kullanıyorsunuz? Sinir bozucu bir tarafı var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık almadım evden pek çıkmadığım için ileride alacağım.