enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #11 S.AVCI dedi: Gerek yok teşekkür ederim. Fazlasıyla araştırdığım bir ürün zaten. Genişletmek için tıkla... Araştırdığınızı düşündüm zaten. Genelde anlık atınca gerçek görüntüsü daha anlaşılıyor çünkü videolarda çok farklı duruyor.
S.AVCI dedi: Gerek yok teşekkür ederim. Fazlasıyla araştırdığım bir ürün zaten. Genişletmek için tıkla... Araştırdığınızı düşündüm zaten. Genelde anlık atınca gerçek görüntüsü daha anlaşılıyor çünkü videolarda çok farklı duruyor.
S.AVCI Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #12 Haylou GT1 Plus siparişi verdim, yardımcı olan herkese teşekkürler.
men0fhonor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Aralık 2020 #13 S.AVCI dedi: Haylou GT1 Plus siparişi verdim, yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı ikilemde kaldım, memnun musunuz gt1 plustan?
S.AVCI dedi: Haylou GT1 Plus siparişi verdim, yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bende aynı ikilemde kaldım, memnun musunuz gt1 plustan?