maxemilian Kilopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 24 Yer TC Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #1 Bu kulaklığın çift cihaz desteği olup olmadığını denediniz mi? PC + telefona aynı anda bağlanıyor mu? Hb"da da bu özelliği desteklediği yazıyor ama emin olamadım?
Bu kulaklığın çift cihaz desteği olup olmadığını denediniz mi? PC + telefona aynı anda bağlanıyor mu? Hb"da da bu özelliği desteklediği yazıyor ama emin olamadım?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 17 Kasım 2021 #2 Çift telefon desteğinin olduğu yazılmış. Muhtemelen 1 telefon ve 1 bilgisayara da bağlanacaktır.
maxemilian Kilopat Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 24 Yer TC Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #3 Evet öyle yazıyor, hatta haylounun bir 2 model dışında hepsinde var görünüyor bu özellik. Ancak emin olamıyorum çünkü Burada orijinal satıcı ve böyle bir şey söylememiş.
Evet öyle yazıyor, hatta haylounun bir 2 model dışında hepsinde var görünüyor bu özellik. Ancak emin olamıyorum çünkü Burada orijinal satıcı ve böyle bir şey söylememiş.