isoZz Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 407 Çözümler 1 10 Ağustos 2021 #1 Yaklaşık 2 yıldır Mi Band 4 kullanıyorum. Elimdeki bilekliği kardeşime verip yeni bir saate geçeceğim. Geçmişken bir tık büyük bir saate geçmek istiyorum. Mi Band 4'ten Haylou ls 05'e geçersem pişman olur muyum? 200 liraya alacağım. Teşekkürler.
Yaklaşık 2 yıldır Mi Band 4 kullanıyorum. Elimdeki bilekliği kardeşime verip yeni bir saate geçeceğim. Geçmişken bir tık büyük bir saate geçmek istiyorum. Mi Band 4'ten Haylou ls 05'e geçersem pişman olur muyum? 200 liraya alacağım. Teşekkürler.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 10 Ağustos 2021 #2 Değmez. Özellik olarak Mi Band 4 daha iyi. Haylou'nun bu saatlerinde çok fazla özellik yok ve sadece 5 adet tema imkanı mevcut.
Değmez. Özellik olarak Mi Band 4 daha iyi. Haylou'nun bu saatlerinde çok fazla özellik yok ve sadece 5 adet tema imkanı mevcut.
isoZz Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 407 Çözümler 1 10 Ağustos 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Değmez. Özellik olarak Mi Band 4 daha iyi. Haylou'nun bu saatlerinde çok fazla özellik yok ve sadece 5 adet tema imkanı mevcut. Genişletmek için tıkla... Tema güncellemesinin geldiği söylendi. Onun haricinde Mi Band 4'ün artısı ne?
Chitoge Kirisaki dedi: Değmez. Özellik olarak Mi Band 4 daha iyi. Haylou'nun bu saatlerinde çok fazla özellik yok ve sadece 5 adet tema imkanı mevcut. Genişletmek için tıkla... Tema güncellemesinin geldiği söylendi. Onun haricinde Mi Band 4'ün artısı ne?