Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 12 Mayıs 2023 #1 Haylou Ls09a ve C4u C1 saatleri arasında kaldım, özellik bakımından önemli olan spor modlarının fazla olması. Bu saatlerden farklı olarak öneriniz varsa mükemmel ötesi olur, iyi akşamlar.
Haylou Ls09a ve C4u C1 saatleri arasında kaldım, özellik bakımından önemli olan spor modlarının fazla olması. Bu saatlerden farklı olarak öneriniz varsa mükemmel ötesi olur, iyi akşamlar.
ArdaBeyS Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Ben C4u C1 kullanıyorum gayet memnunum sadece başka bir kordon alsanız daha iyi olur kordonu çok kalitesiz.
Ben C4u C1 kullanıyorum gayet memnunum sadece başka bir kordon alsanız daha iyi olur kordonu çok kalitesiz.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 12 Mayıs 2023 #3 ArdaBeyS dedi: Ben C4u C1 kullanıyorum gayet memnunum sadece başka bir kordon alsanız daha iyi olur kordonu çok kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiye için hocam. Kordonları evrenseldi galiba 22 mm yanlış mı hatırlıyoum?
ArdaBeyS dedi: Ben C4u C1 kullanıyorum gayet memnunum sadece başka bir kordon alsanız daha iyi olur kordonu çok kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiye için hocam. Kordonları evrenseldi galiba 22 mm yanlış mı hatırlıyoum?
ArdaBeyS Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #4 Kerm_e dedi: Teşekkür ederim tavsiye için hocam. Kordonları evrenseldi galiba 22 mm yanlış mı hatırlıyoum? Genişletmek için tıkla... evet hocam 22mm
Kerm_e dedi: Teşekkür ederim tavsiye için hocam. Kordonları evrenseldi galiba 22 mm yanlış mı hatırlıyoum? Genişletmek için tıkla... evet hocam 22mm