GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #11 Tixky dedi: Hocam Haylou markasına çok güvenemiyorum pek bilindik değil sonuxçta o yüzden Redmi'ye yöneldim Arkadaşınıza sorsanız menun mu özellikleıps ekrandan Genişletmek için tıkla... Haylou ile Xiaomi aynı sayılır. Kendisi pek bir beklenti olmadan aldığı için bir yorum yapamıyor ama ekranı iyi denemez.
Tixky dedi: Hocam Haylou markasına çok güvenemiyorum pek bilindik değil sonuxçta o yüzden Redmi'ye yöneldim Arkadaşınıza sorsanız menun mu özellikleıps ekrandan Genişletmek için tıkla... Haylou ile Xiaomi aynı sayılır. Kendisi pek bir beklenti olmadan aldığı için bir yorum yapamıyor ama ekranı iyi denemez.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #12 Tixky dedi: Tamamdır o zaman RS5 alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bu arada bende ls05 var redminin ekranı çok daha akıcı ancak şarj konusunda ls05 solluyor
Tixky dedi: Tamamdır o zaman RS5 alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun bu arada bende ls05 var redminin ekranı çok daha akıcı ancak şarj konusunda ls05 solluyor