En ucuz Xiaomi Smart Band 7 Pro fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Smart Band 7 Pro özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu saat veya zeblaze bu 2'si arasında kaldım. Hangisi diye iletir misiniz sağ olun.
En ucuz Xiaomi Smart Band 7 Pro fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Smart Band 7 Pro özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu saat veya zeblaze bu 2'si arasında kaldım. Hangisi diye iletir misiniz sağ olun.
Yine @cumali_032 hocamın yerine yazıyorum. Smart Band 7 Pro'da ekran açık özelliği yok. Ama Zeblaze Vibe 7 Pro'da ekranı açmasanız bile saat gözüküyor. Ayrıca Zeblaze Vibe 7 Pro'da telefon görüşmesi var iken, Smart Band 7 Pro'da yok. Çözünürlük ve ekran kalitesi olarak Smart Band 7 Pro daha iyi. Hocam güvenin bana Zeblaze Vibe 7 Pro alın arkanıza bakmayın.
Yine @cumali_032 hocamın yerine yazıyorum. Smart band 7 Pro'da ekran açık özelliği yok. Ama zeblaze vibe 7 Pro'da ekranı açmasanız bile saat gözüküyor. Ayrıca zeblaze vibe 7 Pro'da telefon görüşmesi var iken, Smart band 7 Pro'da yok. Çözünürlük ve ekran kalitesi olarak Smart band 7 Pro daha iyi. Hocam güvenin bana zeblaze vibe 7 Pro alın arkanıza bakmayın.