EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 14 Nisan 2022 #11 sangarius dedi: Satın aldım. 2 gündür kullanıyorum memnunum gerek şıklığı gerek iyi kullanım süresi, adımsayarı vs. kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hala memnun musun?
sangarius dedi: Satın aldım. 2 gündür kullanıyorum memnunum gerek şıklığı gerek iyi kullanım süresi, adımsayarı vs. kaliteli bir ürün tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hala memnun musun?
sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 14 Nisan 2022 #12 EREN SATAR dedi: Hala memnun musun? Genişletmek için tıkla... Evet, ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Şarj etmeyi unutuyorum her gün kullanmazsam 1 ayı çok rahat geçiyor tek şarjda.
EREN SATAR dedi: Hala memnun musun? Genişletmek için tıkla... Evet, ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Şarj etmeyi unutuyorum her gün kullanmazsam 1 ayı çok rahat geçiyor tek şarjda.
4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #13 sangarius dedi: Evet, ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Şarj etmeyi unutuyorum her gün kullanmazsam 1 ayı çok rahat geçiyor tek şarjda. Genişletmek için tıkla... Hala alınabilir mi?
sangarius dedi: Evet, ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Şarj etmeyi unutuyorum her gün kullanmazsam 1 ayı çok rahat geçiyor tek şarjda. Genişletmek için tıkla... Hala alınabilir mi?
sangarius Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E/E Software Engineer 26 Ağustos 2022 #14 423371 dedi: Hala alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence alınabilir ama beklentiye bağlı.