Arda Soysal Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Herkese merhaba, kendime saat bakıyordum Hepsiburada sitesinde bu saate denk geldim ve saatte indirim olduğunu gördüm tam 400TL'ye düşmüş almak istiyorum sizce alınır mı? Nasıl bir saat kendisi?
Herkese merhaba, kendime saat bakıyordum Hepsiburada sitesinde bu saate denk geldim ve saatte indirim olduğunu gördüm tam 400TL'ye düşmüş almak istiyorum sizce alınır mı? Nasıl bir saat kendisi?
miralayım Megapat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 15 Mart 2023 #2 Aynı saati kullandım birde Xiaomi mi band 4 kullandım mi band 4 bana daha ergonomik ve arayüzü daha iyi geldi.
Aynı saati kullandım birde Xiaomi mi band 4 kullandım mi band 4 bana daha ergonomik ve arayüzü daha iyi geldi.
Arda Soysal Decapat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 miralayım dedi: Aynı saati kullandım bir de Xiaomi Mi Band 4 kullandım Mi Band 4 bana daha ergonomik ve arayüzü daha iyi geldi. Genişletmek için tıkla... Band istemiyorum direk saat istiyorum normalde Casio falan alacaktım ancak bu aklımı çeldi fiyatı çok uygun çünkü.
miralayım dedi: Aynı saati kullandım bir de Xiaomi Mi Band 4 kullandım Mi Band 4 bana daha ergonomik ve arayüzü daha iyi geldi. Genişletmek için tıkla... Band istemiyorum direk saat istiyorum normalde Casio falan alacaktım ancak bu aklımı çeldi fiyatı çok uygun çünkü.