Haylou T-15 alınır mı?

arthurmorgannn

Hectopat
Yer
Antalya7Manavgat
Daha fazla  
Telefondan şarkı dinlemek ve ara sıra video izlemek için kulaklık arıyorum genellikle Haylou T-15 önerdiler sizce alınır mı? Ya da aynı fiyatlarda daha iyileri var mı?

Bu siteden alacağım eğer Haylou T-15 alacaksam.

Çakma oluyor bunlar genelde. Ben aldım, 3 ay sonra şarj süresi 10 dk'ya indi. Orijinal olup olmadığını da nasıl anlayacaksın bilemem, çünkü iadesi yok zaten kulaklıkların.

Ben 1.5 yıl kullandım ama telefondan dolayı mıdır bilmem telefonuma bağlı olmadığı halde şarkı çalıyordu ve bağlantı kopmuyordu bazen ama alınır bas güzel abartı şekilde değildi tizler de iyi mikrofonu yeteri kadar güzel bence ses de iyi gerçi bunlar zevk meselesi ben sevidm sen sevmeyebilirsin ama güzel ürün.

İlk kullandığım kablosuz kulaklığım. Memnundum. Dışarıdaki sesleri güzel izole ediyor. Fakat ortam dinleme özelliği yoktu diye biliyorum. Sesli konuşmada o kadar iyi değildi diye aklımda kalmış. Kutusu powerbank görevi görüyor. Bu sebeple kutu şarjı çok uzun süre gidebiliyor. En iyi özelliği bu galiba. Ama kulaklıkların kendi bataryası o kadar çok değil. Başlangıçta iyi ama ileride 1.5-2 saat sürüyordu galiba. O da yetiyor tabii. Ayda bir şarj edersin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…