D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Temmuz 2022 #1 400 TL'den fazla vermek istemiyorum kablosuz kulaklık arıyorum metrobus ve otobüslerde kullanmak için. Bu kulaklık fiyatına gore iyi midir sizce?
400 TL'den fazla vermek istemiyorum kablosuz kulaklık arıyorum metrobus ve otobüslerde kullanmak için. Bu kulaklık fiyatına gore iyi midir sizce?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 16 Temmuz 2022 #2 Alınabilir duruyor. Kendim de kullandığım bu kulaklığı öneririm: Oppo Enco Buds TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Oppo Enco Buds TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Oppo Enco Buds TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Alınabilir duruyor. Kendim de kullandığım bu kulaklığı öneririm: Oppo Enco Buds TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Oppo Enco Buds TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Oppo Enco Buds TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com