arthurmorgannn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 310 Yer Antalya7Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Merhaba Turkcell'in sitesinden Haylou T15 sipariş ettim ama diğer yerlerdekinden 250 TL falan daha ucuzdu sizde çakma olma ihtimali var mı? 🎧 Kablosuz ve Bluetooth Kulaklık Modelleri & Fiyatları - Pasaj Bluetooth 5.0 destekli kablosuz kulaklık modelleri Turkcell Pasaj’da! 🔇 Gürültü engelleme, 🔋 uzun pil ömrü ve ergonomik tasarımlar ile müziğe özgürce dalın. www.turkcell.com.tr Site bu.
Merhaba Turkcell'in sitesinden Haylou T15 sipariş ettim ama diğer yerlerdekinden 250 TL falan daha ucuzdu sizde çakma olma ihtimali var mı? 🎧 Kablosuz ve Bluetooth Kulaklık Modelleri & Fiyatları - Pasaj Bluetooth 5.0 destekli kablosuz kulaklık modelleri Turkcell Pasaj’da! 🔇 Gürültü engelleme, 🔋 uzun pil ömrü ve ergonomik tasarımlar ile müziğe özgürce dalın. www.turkcell.com.tr Site bu.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 4 Ağustos 2023 #2 arthurmorgannn dedi: Merhaba Turkcell'in sitesinden Haylou T15 sipariş ettim ama diğer yerlerdekinden 250 TL falan daha ucuzdu sizde çakma olma ihtimali var mı? 🎧 Kablosuz ve Bluetooth Kulaklık Modelleri & Fiyatları - Pasaj Bluetooth 5.0 destekli kablosuz kulaklık modelleri Turkcell Pasaj’da! 🔇 Gürültü engelleme, 🔋 uzun pil ömrü ve ergonomik tasarımlar ile müziğe özgürce dalın. www.turkcell.com.tr Site bu. Genişletmek için tıkla... Değil.
arthurmorgannn dedi: Merhaba Turkcell'in sitesinden Haylou T15 sipariş ettim ama diğer yerlerdekinden 250 TL falan daha ucuzdu sizde çakma olma ihtimali var mı? 🎧 Kablosuz ve Bluetooth Kulaklık Modelleri & Fiyatları - Pasaj Bluetooth 5.0 destekli kablosuz kulaklık modelleri Turkcell Pasaj’da! 🔇 Gürültü engelleme, 🔋 uzun pil ömrü ve ergonomik tasarımlar ile müziğe özgürce dalın. www.turkcell.com.tr Site bu. Genişletmek için tıkla... Değil.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 4 Ağustos 2023 #3 Turkcell'in sattığı ürünün çakma olacağını sanmam. Çakma olsaydı belirtmeleri gerekiyordu.