Haylou T15 çizilince ne yapılabilir?

Çekerem

Attopat
Arkadaşlar Haylou T15 sahibiyim. 1 veya 2 yıl oldu alalı. Kulaklık değil de kulaklık kabının dışı çok çizildi. Ne yapabilirim? Kulaklık kabı derken hani iki tane kulaklık var ya. Onları koyduğumuz şarj edilen yer işte.

Arkadaşlar Haylou T15 sahibiyim. 1 veya 2 yıl oldu alalı. Kulaklık değil de kulaklık kabının dışı çok çizildi. Ne yapabilirim? Kulaklık kabı derken hani iki tane kulaklık var ya. Onları koyduğumuz şarj edilen yer işte.

Benim de aldığım edifer X3 aynı şekilde çizildi. İnternetten kılıf aradım ama Apple dışında kılıf bulamadım Türkiye'den genelde AliExpress'te çok çeşit var. Yapacak bir şey yok daha dikkatli kullanmaya çalış artık.

Halen daha işlevini yerine getiriyor ise takmayın hocam. Kabı elinizde gezdirmiyorsunuz ya. Eğer rahatsız ediyor ise yeni bir tane alın ya da zaten yeni bir kulaklık almaya da bahane oldu diye yeni bir tane alabilirsiniz ama şahsi görüşüm hiçbir şey olmaz takmayın.

Benim de aldığım edifer X3 aynı şekilde çizildi. İnternetten kılıf aradım ama Apple dışında kılıf bulamadım Türkiye'den genelde AliExpress'te çok çeşit var yapacak bir şey yok daha dikkatli kullanmaya çalış artık.

Galaxy Buds 2 almayı düşünüyorum ama ailem zaten kulaklığın var falan der. Onlara da anlatamam zaten. Keşke kılıf olsaydı.

Halen daha işlevini yerine getiriyor ise takmayın hocam. Kabı elinizde gezdirmiyorsunuz ya. Eğer rahatsız ediyor ise yeni bir tane alın ya da zaten yeni bir kulaklık almaya da bahane oldu diye yeni bir tane alabilirsiniz ama şahsi görüşüm hiçbir şey olmaz takmayın.

Bu zamana kadar öyle yaptım ama canım değiştirmek istedi. Ama bu devirde canının istediği gibi yaşayamazsın bazen 😃 Galaxy Buds 2 alıcam büyük ihtimalle.

Teşekkürler yine de.

Galaxy Buds 2 almayı düşünüyorum ama ailem zaten kulaklığın var falan der. Onlara da anlatamam zaten. Keşke kılıf olsaydı.

Bu zamana kadar öyle yaptım ama canım değiştirmek istedi. Ama bu devirde canının istediği gibi yaşayamazsın bazen 😃 Galaxy Buds 2 alacağım büyük ihtimalle.

Teşekkürler yine de.

Dolapta satabilirsin bu kulaklığın alıcısı çok oluyor, üzerine ekleyip Buds 2 alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı