süleyman88
Hectopat
Daha fazla
Kulaklık gibi şeyler hijyen vs. dolayısıyla iadeye açık ürünler değil. Tüketici haklarına başvurmakta saçma geliyor. Ayrıca davayı kaybedersiniz bence.Bu ay Hepsiburada'dan Haylou T15 kablosuz kulaklık siparişi verdim. Ürünü kullandığımda sesde kopukluklar(2 sn ses gelip, 2 sn ses gelmiyordu.) Oluştu. Sonrasında sıfırladım ve düzeldi. 1 saat kullandıktan sonra tekrar aynı sorun oluştu. Kulaklığın bozuk olduğunu düşünerek 24 saat geçmeden iade ettim. Ürünü değerlendirdiler ve iadeyi kabul etmediler. Sebep olarak hijyen vs. dediler. İyi de kablosuz kulaklık birine bozuk gelmişse onu zaten kullanmadan veya kullağına takmadan anlayamaz. Benim kulaklığım şu an kargoda ve gelince tekrar durumu paylaşacağım. Tekrar aynı sorunu yaşarsam tekrar iade talebi oluşturacağım da bu iş nereye kadar gidecek. Muhtemelen tekrar aynı şeyleri söyleyip iadeyi kabul etmeyecekdirler. Tüketici haklarına başvursam bir sonuç alabilir miyim?
Ben ürünün sorunlu olduğu düşünüyorum. Servisten hepsiburadaya dedikleri şey cihaza reset atmam gerektiği. Zaten reset atmıştım sorun yinelenmişti. Cihazın değiştirilmesini talep ettim. Ancak sanıyorum değiştirmediler. Ürün kargoda gelmesini bekliyorum.Hocam, benim arkadaşım Corsair HS35 almıştı ve ürünü beğenmeyip geri yolladı. Fakat yolladıktan sonra ürün kendisine geri yollandı. Kutu da hasarlı olarak geri gelmişti. O da Hepsiburada'ya durumu bildirerek satıcıya ürünü geri yolladı ve iadeyi aldı.
Konuyla alakasız olarak şunu da söylemek isterim: Corsair HS35 fiyatını hak etmeyen bir ürün.
Kulaklık gibi şeyler hijyen vs. dolayısıyla iadeye açık ürünler değil. Tüketici haklarına başvurmakta saçma geliyor. Ayrıca davayı kaybedersiniz bence.
Hocam, ürün sorunluysa iade almak zorundalar. Ayrıca her ne kadar "hijyen" iade olmasın diye sebep gösterilse de sizin iade hakkınız var. Bu konuda Amazon ve Hepsi Burada cidden çok anlayışlı.Ben ürünün sorunlu olduğu düşünüyorum. Servisten hepsiburadaya dedikleri şey cihaza reset atmam gerektiği. Zaten reset atmıştım sorun yinelenmişti. Cihazın değiştirilmesini talep ettim. Ancak sanıyorum değiştirmediler. Ürün kargoda gelmesini bekliyorum.
Laptopa bağlamıştım. Laptopta birkaç kablosuz kulaklık deneyimim oldu. Hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım.Hocam iadede kulaklığı hiç takmamanız gerekli yoksa almıyorlar bence servise verin arızalıysa onarım yapsınlar ayrıca belki telefonunuzdan da kaynaklı olabilir bağlantı kopmaları.
Hepsiburada'yı bende o yüzden tercih ettim. Sorun zaten bu hocam. Bana hijyen ürünü olduğu için geri alamayacaklarını söylediler. İyi de diyelim ki ürün bozuk.(Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Gelince tekrar deneyeceğim farklı cihazlarda olmak üzere) Ürün bozuk ama hijyen ürünü olduğu için alamayız demek de saçma. Bana ürünün bozuk olmadığı ve reset atmam gerektiği söylendi. Bende ürünün bozuk olduğu konusunda ısrarcı oldum ve bunu satıcıya ileteceklerini söylediler. Değişen birşey yok ürün geliyor. Gelince anlaşılacak.Hocam, ürün sorunluysa iade almak zorundalar. Ayrıca her ne kadar "hijyen" iade olmasın diye sebep gösterilse de sizin iade hakkınız var. Bu konuda Amazon ve Hepsi Burada cidden çok anlayışlı.
Hocam, çok haklısınız. Bana da aşırı saçma geliyor bu durum. Ürünün sorunlu olup olmadığı başka nasıl anlaşılsın ki? Siz yine de ürün size gelirse tekrar geri yollamayı deneyin, benim arkadaşım bunu yaptı ve hiç problem yaşamadı. Tabi dediğim gibi, ürün geri geldiğinde kutusu hasarlıydı. Belki bunun da bir etkisi olmuş olabilir.Laptopa bağlamıştım. Laptopta birkaç kablosuz kulaklık deneyimim oldu. Hiçbirinde böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Hepsiburada'yı bende o yüzden tercih ettim. Sorun zaten bu hocam. Bana hijyen ürünü olduğu için geri alamayacaklarını söylediler. İyi de diyelim ki ürün bozuk.(Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Gelince tekrar deneyeceğim farklı cihazlarda olmak üzere) Ürün bozuk ama hijyen ürünü olduğu için alamayız demek de saçma. Bana ürünün bozuk olmadığı ve reset atmam gerektiği söylendi. Bende ürünün bozuk olduğu konusunda ısrarcı oldum ve bunu satıcıya ileteceklerini söylediler. Değişen birşey yok ürün geliyor. Gelince anlaşılacak.