Haylou T15 kulaklık ile Discord'a girince ses bozuluyor

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  
Her şey güzel gidiyorken Discord'da bir kanala giriyorum. Ve sesler derinden gelmeye başlıyor. Bayağı bozuluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Her şey güzel gidiyorken Discord'da bir kanala giriyorum. Ve sesler derinden gelmeye başlıyor. Bayağı bozuluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
O Kulaklık ile alakalı değil, ben de arıyorum çözümü. (Aynı Kulaklık var ve kablolu ile de ayni sorun oldu.

Sağ alt köşedeki ses ayarlarında hangisi seçili? Hands-Free'ye geçmişse ses bozulur, aşağıdaki gibi Stereo'ya alın onu. Yalnız bu şekilde mikrofonu kullanamazsınız.

Sağ alt köşedeki ses ayarlarında hangisi seçili? Hands-Free'ye geçmişse ses bozulur, aşağıdaki gibi Stereo'ya alın onu. Yalnız bu şekilde mikrofonu kullanamazsınız.

Eki Görüntüle 1381180
Mikrofonu da kullanabilmem lazım.
O Kulaklık ile alakalı değil, ben de arıyorum çözümü. (Aynı Kulaklık var ve kablolu ile de ayni sorun oldu.
Windows 11 kullanıyorum. Onunla alakalı olabilir mi ?

Bluetooth teknolojisiyle ve Windows'la alakalı. Wireless kulaklıklar gibi hem ses hem mikrofon kusursuz olamıyor bunlarda.
Hocam discord beya obs açınca ses bulanıklaşıyor galiba hocam da onu diyor.

Bluetooth teknolojisiyle ve Windows'la alakalı. Wireless kulaklıklar gibi hem ses hem mikrofon kusursuz olamıyor bunlarda.

Yani konu kulaklığın Bluetooth üzerinden olması mı? Wireless kulaklık alındığında bu sorun çözülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani konu kulaklığın Bluetooth üzerinden olması mı? Wireless kulaklık alındığında bu sorun çözülür mü?
Hocam bende sorun mikrofonla alakalı idi, Laptop vs kullanıyorsanız kulaklığınkini değil laptop mikrofonunu seçmeniz lazım ayarlardan.

Hocam, belki kapanmış olabilir. Bu konu için bir bilgilendirme yapacağım:

1. "Hands-Free" yazan bütün bileşenler, hem Kayıttan Yürüt hem de Kayıt sekmesinde fark etmeksizin devre dışı bırakılmalıdır.
  2. Yukarıdaki işlem yapıldığında kullanılan kulaklığın mikrofonu devre dışı kalacaktır; ancak ses kalitesi düzelecektir. Mikrofon kullanımı isteniyorsa, WO Mic Device gibi ara uygulamalar kullanılarak telefon mikrofonu kablosuz olarak bilgisayara bağlanabilir. Böylece, telefon mikrofonu kulaklık mikrofonuna kıyasla çok daha kaliteli olduğu için ses kaliteniz de oldukça artacaktır. Eğer mikrofonun ses kalitesini, gain ve EQ ayarlarını değiştirmek isterseniz, Equalizer APO device selector ve Peter’s Equalizer programlarını yükleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…