Haylou T15 nasıl?

EymNn

Centipat
Daha fazla  
Trendyol'dan Haylou T15 siparişi verdik. 0 mıdır bilmiyorum ama 2.el ise Bluetooth olduğu için güvenli midir? Bu kulaklığın mikrofonu var mı? Ekstra bir özelliği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'dan Haylou T15 siparişi verdik. 0 mıdır bilmiyorum ama 2.el ise Bluetooth olduğu için güvenli midir? Bu kulaklığın mikrofonu var mı? Ekstra bir özelliği var mı?

Pil ömrü bayağı uzun. Ve mikrofonu var.

Ürünün ne olduğunu bilmeden mi satın aldınız gerçekten?

Ürünün ses kalitesi fiyatına göre ideal. Mikrofonu fena değil. Kutusu aynı zamanda Powerbank, bataryası 2200 mAh. Çabuk bozulan bir ürün, garanti bittikten sonra fazla kullanamazsınız.

Ürünün ne olduğunu bilmeden mi satın aldınız gerçekten?

Ürünün ses kalitesi fiyatına göre ideal. Mikrofonu fena değil. Kutusu aynı zamanda powerbank, bataryası 3000mAh.

Hayır 2000mAh.

Babam aldı ama biri böyle diyor diğeri hayır böyle bir şey yok diyor çok kafam karıştı.

Fiyatına göre alınabilecek kulaklıklardan bir tanesi. Kendimde kullanıyorum alalı 1 sene oldu. Fiyatının karşılığını veriyor. Ben öyle çok müzik dinleyen falan biri değilim, işim gereği çok fazla telefon görüşmesi yapıyorum bu sebeple rahat oluyor. Sesi iletiyor tabiki mikrofonu var. Kulağınıza taktığınız zaman kulaklığa bir kere dokununca gelen aramayı otomatik olarak açar, bir daha basarsanız kapar. Müzik dinlerken aynı şekilde durdurma devam ettirmeye yarıyor.

Müzik olarak ortalama bir ses deneyimi sunuyor mu? Örneğin hızlı şarkılarda

Babam aldı ama biri böyle diyor diğeri hayır böyle bir şey yok diyor çok kafam karıştı.
Müzik olarak ortalama bir ses deneyimi sunuyor mu? Örneğin hızlı şarkılarda.
6 öncesine kadar kullandığım bir ürün. Ses deneyimi idare eder. Fiyatına göre iyidir. Yapısı gereği gürültüyü de biraz önlüyor. Hızlı şarkılardan kastınız nedir?

Ben Bluetooth ile bağlandım. Fakat başkalarıda bağlanabiliyor ya bunu kapatma gibi bi seçeneğim var mı ayrıca ben bağlıyken başkaları da bağlanabiliyor mu?

0 bende 1 yıldır kullanıyorum abime hediye olarak aldım istediğini sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…