Haylou T15 vs Anker Soundcore R100 vs QCY T13 vs Ugreen HiTune T1

QCY T13 kullanıyorum ve gayet memnunum. Diğer kulaklıkları pek bilmiyorum fakat çoğu kişi T13'den memnun.

Anker R100 kullanıyorum. Bu kulaklığın sorunsuzuna denk gelirseniz çok memnun kalırsınız ancak sorunlu ürün denk gelirse vay ki halinize. Benim cihazım üç kere değiştirildi, dördüncü üründe sorunsuz geldi. 1 yıla yakın oldu yanlış hatırlamıyorsam alalı şimdi çok memnunum.

Hocam ben R100 aldım. Şarjı 100 gözüküyor , fakat şarjı hiç azalmıyor. Ayrıca şarja takıyorum , sol kulaklık çalışıyor sağ çalışmıyor. Problemli mi geldi?

R100 güzel deniyor ama işte sorunlu gelme ihtimali yüksek olduğundan aslında riskede atmak istemiyorum değişimle uğraşmamak için. UGreen üzmez gibi gözüküyor ama hiç bir yorum bulamadım o yüzden hiç bilemiyorum.

Hocam ben R100 aldım. Şarjı 100 gözüküyor , fakat şarjı hiç azalmıyor. Ayrıca şarja takıyorum , sol kulaklık çalışıyor sağ çalışmıyor. Problemli mi geldi?
Evet hele kulaklığın biri çalışıyor, diğeri çalışmıyorsa ve kulaklığı resetledikten kısa bir süre sonra yine aynı şey oluyorsa problemli ürün gelmiştir size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…