Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi arkadaşlar? Oyun için değil genel de müzik ve günlük kullanım için alıyorum. Bu ikisi dışında önerebileceğiniz var mıdır? Maksimum bütçem 350 TL.
Ustam peki ya T13 mü daha iyi T17 mi? Veya dediğim gibi bu fiyat aralığında şarjı iyi gidecek müzik ve günlük kullanımda kullanılacak kulaklık var mıdır? Bunlar en iyi seçeneklerse dediklerime en iyi uyan hangisidir hocam?
Bu fiyat bandında en iyisi T13 hocam.T13 T17'den daha iyi. Aktif olarak T13 kullanıyorum ve bas kalitesi fiyatını hayli hayli hak ediyor. YouTube da kısa incelemeleri mevcut merak ettiğiniz soruların cevabını videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.
Herkesin soyledigi seyler yerine daha cok ses kalitesine ve genel deneyimine deginmek istiyorum. Artilari: Basslar guzel fiyatina gore. Cogu kisiye yeter bence. Internetteki yorumlara bakarsak bunun yarisi bile yetiyor Turkiye'deki kisiler icin. Sesleri ayirt edebiliyorsunuz, temiz ses...
Bu fiyat bandında en iyisi T13 hocam.T13 T17'den daha iyi. Aktif olarak T13 kullanıyorum ve bas kalitesi fiyatını hayli hayli hak ediyor. YouTube da kısa incelemeleri mevcut merak ettiğiniz soruların cevabını videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.
Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi arkadaşlar? Oyun için değil genel de müzik ve günlük kullanım için alıyorum. Bu ikisi dışında önerebileceğiniz var mıdır? Maksimum bütçem 350 TL.